Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro je uvakufite, da se ne bi slucajno izvakufila
"sekularni karakter obrazovanja" - u instituciji koju drži Islamska Zajednica. U ovoj Bosni će čovjek stvarno svašta čut.
kakvo je obrazovanje u katoličkom školskom centru?
@newcomer Sekularno nije.
Da znaš, danas sam maksuz išao tamo da provjerim koliko ih ima, i ispalo da nisu tačne informacije
Samo naprijed! Ucinit ce IVZ ove institucije još jačim. Cudi me kako narod laprda o ovim stvarima, a dosta naših studenata odlazi u Maleziju da studiraju na International Islamic University. Bezbeli, ajd što je bošnjački narod nepismen, već je i glup. Nije ni čudo što SDA gotov 26. godina vlada državom. Ovce, bezbeli!
Heheheh, budala, koji abi? Nije sporno da su mozda masoni, imaju piramidu u simbol, a i malo je čudna organizacija, ali ne znači da ih hapse sve bez dokaza, tako da je to bezze. Zna se da Islamsko bratstvo (Erdogan) mrze se sa Dervišima (Gulen), kao Šiiti i Sunneti. to je to
Koje smo mi budale..ko to sta daje dzaba... platice se cijena i to zestoka,kadli tadli..
Ne pristajte na kompromise sa Gulenovcima,rasturit ce nam drustvo,a da toga necemo biti ni svjesni.To su hinje opasne po zivot.Ne znaju sta ce sada pa se cupaje na sve nacine.Zatvorite IZVOR NADE,FIDAN I BOSNA SEMA INSTITUCIJE to je leglo zla!!!!
To znaš provjereno? Podjeli info o tome da ostali znaju. Dosta više priče bez dokaza i nagađanja. Pravac kladionice pa pogađaj budući rezultati
@Rad znate to i VI Opasni namazani hinjski stvorovi sa isparanim mozgovima,samo koristite vjeru,a djelujete kao masoni tj i jeste dio njih.Sto ne pomognete bolesne,siromasne,nego samo kupite bogatune oko sebe i one feminizirane abije.Hajde kakvi dokazi,eno dokaza 15.7.2016 kakva ste gamad.
Gulen našao način da mu se ove propagandne škole ne zatvore
@Bakir.Je.Lopov da ti pojasnim tebe ne podnosi niko
MA jel to i državna bolnica po istom pravnom urneku bila u fazi UVAKUFLJENJA od strane Sebije Izetbegović ? Pravna argumentacija je sljedeća: Eto nije psolovala profitabilno, svakako nema vlasnika a u blizini nje je bila HASTAHANA iz turskog vremena pa je logično da islamska vjerska zajednica dođe u posjed državne bolnice, jer je Sebija bila kuma na vjenčanju Ertdoganove kćerke ( dakle pravna sljedbenica !!) !
Prvo pljujes po Gulenu ono da opravdas da nemas veze sa njim, a onda kad je 120 miliona u igri, ono vakuf je vakuf...treba treba...e da i ja kazem nesta...zekat nije obaveza davati u ovoj drzavi...niko...drzava je ta koja treba da zekat uzima i to 2 ipo posto od onoga sto pregodini (ako se dostigne vrijednost nisaba). A u nas ti drzava i vazduh 17 posto oporezova. Nego ih treba sve oporezovat lopove lopovske. Uvalili se iz stranaka u vjerske zajednice i gule li gule. Samo im porez drmnut treba
zivimo i dan danas od doacija
-- odluka o vlasništvu IZ neće imati nikakve efekta na rad studenata i nastavnika VAKO ĆEMO SE JEDNOM ODLUKOM USKORO PROBUDITI U ŠERIJATSKOJ REPUBLICI BOSNISTANU. Pozivamo SIPU i državno tužilaštvo jer su federlna i kantonalna već privatizovana ili klinički mrtva, DA istraži kako to IZ koja je registrovana kao grupa građana ima pravo na poklone od 120 miliona i DA KAO KLADIONIČARI NE PLAĆAJU PDV NA RAD UNIVERZITETA, jer su registrovani na sudu kao NEPROFITNI. AKo je Ilidža još uvijek u BiH.
rec cu, hvala turska!!