Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prodane duše poput Ramiza Salkića opet se bore za fotelje u RS-u a žive u FBiH, povratnici Bošnjaci su im zanimljivi samo pred izbore, ovaj put neće ići, dosta ste varali ovaj napaćeni narod....
Sikter SDA smradovi!!! Durakovic i onaj slino Ramic da vode Bosnjake u RS-u.Pa nije ni cudo gdje su kad ih ovakvi predstavljaju.
I batalite više ovo goloruki narod. Narod je gologuz!
Da znas definisati sta je "probosanki" a sta "probosnjacki" i u cemu je razlika,imo' bi sansu
Joj ove Srebrenice, pa moze li jadnije da izgleda?! Tuzno.
Stvorena pod upravom Durakovica,a treba da bolje izgleda od Tuzle sta je dobila donacija.Durakovic je bio tada skretnicar u Srebrenici i sve slao prema Vogosci i Sarajevu..
Slao je on sebi. Presjelo mu. Amin
SDP DF NB SBB su sa Srbima ,ostale patriote su zajedno ,pametnom dovoljno !!!