Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I šta je problem zamjeriti modem???? Nije termonuklearna fizika.
Pregorio modem pa treba iz NASE modem da dodje i inzinjeri iz japana da to puste a zeleni val neradi ima ako nema i vise. A vidi se da vam je i secer skocio zbog toga. A na relaciji gdje ide trolejbus zeleni val nikad nije ni radio.
gdje ti ba zivis
Ovo je problem koji traje godinama! Podeseni su uzasno zato jesu i ovolike guzve, pogotovo svrakino...nista ni sa cim.
Najjaci je komentar bio jednom kad su rekli da su ukinuli zeleni val zbog trkaca, i to radnim danima...vikendom radi obicno...valjda ljudi mislili da trkaci vikendom odmaraju...
zasta platu primate debili ?
Dino Konaković: mi preuzimamo upravljanje semaforima 😀
Oj kad pocnu Aliju spominjati, zaboga
SDA tužila grad radi zaštićenoig imena ZELENI VAL, pa sud naredio postepeno isključibvanje istog !!! Daleke 1998 prilikom otvaranja džamije na SLatini Tuzla Resis Cerić je poručio da je boja veoma važna a da je CRVENA boja krvi, zla i nesreće ! A Zelena ?? Eh to ti je FARBA !!! Sa doživotnom garancijom !
To komunjare mamu im, smeta im zeleni val, više oni vole da je crveno pa makar i čekali i pravili zastoj...
ViK zbog greske u "zelenom valu" uvode se dodatne redukcije vode :) :)
Školovani stručnjaci se ispalili iz ove žabokrečine. Na red došli ovi sa diplomama privatnih fakulteta. A ni stanovnici ne zaslužuju ništa bolje stanje. Ravno do dna.
Zeleni val ispade objekat, materijal ili predmet. Sutra ce biti clanak kako nemaju novaca da svaki semafor ima "zeleni val"
Ma rauberi iz STEP- a sebi namicu posao
Izborna je godina, bice zeleni val pred izbore...
to je odlicno, manje ce biti divljaka na cesti a i zdravije ce se zivjeti bez auta