Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U skoli moga djeteta, mogu donijeti svoju uzinu te skupa svi jedu u 12h.... Moje djete su ismijavala druga djeca jer je izvadilo jabuku bananu i mrkvu....svi ostali su na chipsu,cokoladi,smokiju itd..
Djeca nisu pretila već su niska za svoju težinu :)
normalno, kada današnje moderne majke (tako se u svijetu radi), ne žele niti znaju da kuhaju, mora se ići u shooping, moraju se ispijati kafe, pa nema kada skuhati (a slabo šta i zna, a i to što zna nije zdravo), pa djecu vodaju po mc donaldsu, pokarama. Šta ovi naučnici znaju, tako se u svijetu radi, pa da i po tom pitanju ne zaostajemo, da i mi budemo svjetski narod.fuj
moram biti debeo kad i paradaiz deblja
Ma nije to od hrane. Nasa djeca ne seru ko mi odrasli, pa im se pokaze na kilazi.
Ma djeca jedu smece sto servira EU dok nase domace kvalitetne proizvode izvozite sebi. Ja hranim svoju djecu kvalitetnom hranom, tradicionalnom i kad su buckasti ne brinem se jer mi nije standard Viktoria Becham nego samo zdrava ishrana i aktivnost a kad se to dvoju kombinuje onda rijetko djete bude debelo, a u nekim fazama je zdravo da djete ima vise kila, kao npr kad je beba mala toliko je buckasta da se zglobovi ne izrazavaju jer je potrebno da masnoca pokriva zglobove kake bi se sto bolje razvili. Ovo je ona teza puter nije zdrav, jedite margarin.... a onda se uspostavi margarin je otrov a puter je zdrav... Mi ovdje imamo kvalitetnih proizvoda samo se treba povezati sa seljacima koji ce ti prodati ono sto i sami uzgajaju i jedu a to ti je puno bolje i zdravije od onih plasticnig proizvoda u KONZUMU, samo citaj koliko brojeva se nalazi u sastojcima pa ces znati koliko se trujes. Domaca pogaca, sa kajmakom, pecenicom, sirem, domacim jajima, domacim mlijekom, medom, pekmezom...
Vruc hljeb iz rerne,puter i malo posolis nista bolje :)))))
Kako neće biti kad im serviraju ovo smeće iz Srbije putem patriotskih domaćih lanaca trgovina.
sve se nema ali ima viska kilograma
Sta ces kad smo na pitama odrasli
sve se manje kuha, samo konzerve , salame i pastete.
Kako inace volimo da se hranimo od hljeba, mesa, slatka.... pa mi uopste nismo debeli. A gledajuci i djecu nije ni kod njih nesto prtjerana debljina, sto je opet i cudno kako se malo krecu i kako samo nezdravo jedu. Po cemu je pravljena ova statistika nikako mi nije jasno. Kad pogledam oko sebe ne bih rekla da imaju pravo.
Ja sam se od svojih para nabildo
svaki odmor gledam djecu jedu pizze bureke, pite smesom sa sirom steudle nije ni cudo
Jebi ga kad nema kvalitetne dijete,Ljudi bi smršali al ne mogu.Doduše ja sam probao jednu i za četrnaset dana izgubio dvije sedmice.