Trošenje budžetskih para u TK
0
Privatna Direkcija za Miss BiH dobija 4.500 KM
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ti si ono ko sto ima najljepsa treba ti si ko najljepsi frajer, e vise nisi...
pa jesil moro jadan guzove dat ??
Ih, kad bi nam to bio najveci problem...
ovo takmicnje je glupo samo po sebi
ja sam licno bio na izborima za mistera! nemate pojma koja je to pljacka i pranje para...sama cinjenica da niko ne moze nastupiti ako nema sponora-1500KM dovoljno govori! par ZUBAK su pravi provinjene seoske varalice.ali eto...to smo mi...ne bi bilo bolno da na kraju uvijek ne pobjedi neko ko ne zasluzuje! ali ima jakog tatu!
Bolje i 4500 nego 45 miliona koliko Ameri ulazu za to. Mi smo i dalje dovoljno pametni da ne ulazemo u rugobe koje je tata ubacio u izbor kada je castio janjetinom organizatora.
Safet Susic - Pape, selektor BiH
ne bi mi bilo zao da dobije prava ljepotica, al dobiju zbljohe titulu i jos pare, c,c,c...
Zasto Sapna najmanje????