Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahhahahahhaaaaa Opet paradoks, treba nekoga optuziti i zatvoriti a niko nije pokrenuo istragu kako to da je covjek koji je osuden na deset godina zatvora u BiH dva puta presao granicu. Zar nije bilo potrebno tog istog gospodina Jelavica uhapsiti ako se zna da je u zemlji i sprovesti u zatvor.
E to je dobro. A Jelaviću dajte boračku penziju. Po mogućnosti beneficiranu, bar 2.500 KM. I ako je ne dobije da može blokirati put M-17 tražeći svoja prava. A bagavci zvani političari šute.