Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"""Pripreme za snimanje dokumentarnog filma "Alija Izetbegović i Mostar"""" Dokle čete ljudi pušit glupu ideologiju i veličanje onih koji su vas doveli tamo gdje se sada nalazite i tko financira te gluposti.
ima bakir para a raja sve vise prevrce kontejnere
bas me zanima zasto dislajkuju komentare kao sto je conteov ili su isti kao bakir ili su u rodu ili maloumni pa im ovi pomutili vid
moje mišljenje je da su Izetbegovići unazadili Bosnu i njen narod bar 100 god ali eto i to mora neko
Alija Izetbegović je autor Islamske Deklaracije Bosne i Hercegovine i više nego jedanput je izgovorio, tada i u poslaničkom parlamentu SRBiH da će rizikovati i MIR za Bosnu i Hercegovinu. Dame i gospodo, ovaj čovjek nije za odlikovanja; ovaj čovjek je propali političar, koji je bio u sastavu SS Handžar Divizije u 2. svjetskom ratu, dakle bio je kolaborista sa nacistima i Pavelićevom NDH!
Ma on nije ni znao gdje se Mostar nalazi
Kakve veze ima Alija sa Mostarom!!!????
Da li će bit snimljeno kako Armija BIH id kod JN ARMIJE tj VRS u trebinje i nevesinje po naoružanje i granate kojim će terorizirati zapadni dio mostara (glavna kurirka merhunisa komarica- valda se pokazala dvije plate treću vrs časti) i očeli konačno biti objavljeno čije su granate bile zazidane kod nenaoružanih gladnih kukulele pripadnika istočnog mostara.- ispade mogu snimiti seriju
Nisu terorizirali, već se branili od genocidaša i genocidnih tvorevina HZ HB i RH
dadada napad je najbolja obrana to je u vas u praksi od alije pa naovamo što ti je politika i političar vi za svoju "obranu zlatni ljiljan naša obrana hag 90-tih ali u laži su kratke noge mi 2012 u EU vi nikad i sad kad se klupko odmota vezano za nenaoružane gladne i pobijene jadne haramijaše neće vas nigdje biti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ako je rahmetli skako sa starog,e onda mu skidam kapu :)
velicanje covjeka za kojeg je postojalo samo sarajevo a za ostatak BiH ga bolio kitić. prodao bosnu 95 za sarajevo, samo da mu na djecu ne pucaju. cuj alija i mostar....to ima veze kao sejo kalač i kultura
Mnogo je misljenja i osuda na racun Alije po pitanju Mostara, nadam se a ce ovaj dokumentarac istinito sa cinjenicama prikazati situaciju i desavanja u toku rata.
Ma Žućo naručio. Misli da za izbore nešto ućari. No, čini samo antipropagandu. Izgleda nezna da su izbori 2014, a ne 96, 98. Nema više toga doba i obečanja!
Mostar su odbranili podvelešci , nevesinjci,bijelopoljci....većina mostaraca-braata je dezertiralo u 'minhensku brigadu'.
Hoćete li prikazati kako je želio da Mostar ustupi Bobanu, kao i cijelu Hercegovnu. Šta je on to uradio za odbranu Mostara. Više su uradili Srbi, granatirajući položaje HVO-a. On se brinuo samo za svoju fildžan državu.
Slika govori hiljadu riječi, a dokumentarni film sigurno mnogo više. Ovjekovječiti stradanje Bošnjaka, dakako..