Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ja i @lasva i @Cro koja ste vi b.a.g.r.a. neopjevana po ovakvovim vremenskim uslovima ili uvjetima da me Cro bolje razumije svakom se moze desiti nesreca na cesti. cinjenica je da nije trebao bjezati i to nema nikakvo opravdanje bio on pero ivan ili mujo. bitno je u nesreci biti covjek a ne hajvan a isto tako komentarisati ko covjek a ne ko obicno g.o.v.n.o.
Ti magarac pod nickom ja, pojedi govno cijelom Sanskom Mostu, pa kad završiš, nastavi da jedeš po cijeloj Krajini
A gdje su to Srbi isli po svijetu i podmetali bombe? To je karakteristiccno samo za muslimane, kojima je terorizam dio religije
Jos jedno ubistvo na nacionalnoj osnovi
Tokom prošlog okupljanja RČP u Višegradu su pripadnici tog terorističko-genocidnog skupa zapalili službeni automobil pripadnika UDB, pardon, SIPA-e, na što se SIPA nije udostojila niti oglasiti, bilo kakvim saopćenjem. To govori sve o položaju Bošnjaka unutar te če.t.n.i.č.k.e. organizacije za zaštitu ratnih zločinaca i mafijaša. A Krajišnici su beton, armirani. Sarajlija sam ali Krajišnike gotivim maksimalno. Za razliku od mojih sugrađana, titoidnih četopartizanskih čkurina koji sad rade ono što četalji nisu stigli tokom Agresije, Krajišnici su pošteni i vrijedni ljudi sa obrazom, karakterom i identitetom, a o hrabrosti da ne govorim. Sana, Bihać i pogotovo tvrdi Bužim - bedem Bosne.
@ja ne dipr previse da ti ja nebi kresno sve po redu jer nemas pojma ko je covjek a kao prvo uopste nije krajsnik jedino zivi u s.mostu covjk je nosioc zlatnog ljiljana i nekad je vodio diverzantsku brigadu u 3-korpusu nekad bio vojno lice u jna kao tenkista
Čim sam pročitao da je pobjegao znao sam da je od onih sa 24 posto. Oni to tako rade.
@Cro 10.02.2012. u 12:42 Ko? Moj te bo
UZAS!!!!!!!!
ma znate vi i sami koji ste sljam,ne moram vam ja govoriti. jos govno pobjeglo umjesto da pomogne covjeku,kazem ja klasicni krajisnik. ovom ostadose gladna djeca a SIPIN za mjesec izlazi. kladimo se?
kaka je mraka zaposlena u sigurnosnim strukturama ove usrane države
http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahronika/na-putu-prijedor-ostra-luka-poginula-jedna-osoba/120209180
Ko?
e iti ko da sa insanima pričaš prcneš im mamu kamenjarsku i to je to
Znao sam odmah da je turčin
Pa nisu ni Srbi ludi kad su za vrijeme rata protjerali bosnjake iz Prijedora i uskladistili ih na Koricanskim stijenama. Samo trebali su sve do i jednog, jer im se ovo danas ne bi desilo da im sugradjanin pogine!