Vratili se kućama živi i zdravi
269
Pripadnici OS BiH osvjetlali obraz domovine u Afganistanu
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trbuhom za kruhom, al opet bolje za mir u Afganistanu raditi nego biti sluga foteljasima u Bosni.
\'Pripadnici OS BiH osvjetlali obraz domovine u Afganistanu\' Naslov teksta sve govori. Mozda nisu u.bi.jali nevine ljude i pisalii po m.rtv.im avganistanskim borcima, kao njihove gazde Amerikanci.
Svugdje u svijetu kad gledam slike vojnika momci od 20 godina,a kad gledam slike ove naše vojske prosjek godina 48.
Svaka cast kolege i kolegice.Napornih sest mjeseci se ipak isplatilo :)) Neka ste se vi nama vratili zivi i zdravi :))
Ovakva patriotska laz ne moze vise proci ni najprosjecnijem covjeku u Bosni. Jos samo da se i prica o \"osvjetlavanju\" obraza i iz perspektive recimo sportista i umjetnika zavrsi, pa da se vratimo u realnost. Drzava nit je kad bila a nit ce kad bit sacica uspjesnih ili neuspjesnih ljudi. Ekonomija, ljudska prava, humanost, odnos prema prirodi i zivotinjama, to su pokazatelji obraza.
To je vasa povijesna struka....da vas opet angaziramo za kmetove najbolje.
tvoja majka ne jeci pod naletima moje hevine.....ona urla brate moj turski...manet
fuj plačenici legionari UBICE CIVILA!
Бити војник на туђем огњишту под туђом командом и борити се за интересе других у подераној опреми, и стављати живот свој на коцку и уништавајући животе другима, баш је за похвалу. Срам вас било.
pošaljem ti mamu usranu vlašku tebi gore mamojebac vlaški
Dobrodosli kuci!
koja stela treba da se ode u afganistan ..oni samo svoje guraju tamo .......a kad je trebalo bosnu braniti ovi sto idu tamo pukovnici i pm bjezali su i po njemackoj bili .....
@salji dalje... Sve je to fino pogotovo sto imamo punu BiH krmadi takvih kao ti !! nemoramo vas drzat u dzamijama samo jos da vas pokoljemo i to je to! m.a.t.e.r. ti j.e.b.e.m onu sto te ok.o.t.i.l.a !
I ko od ovih je spreman da zamjeni placu za onu od Dodika?
A sta su trebali, vratiti se mrtvi u sanduku? Kako vi so niste za posao koji radite - novinar...
Sta kaze Dodik .............. na ovo dali bi mogao da ukine Bosnu,s.e.j.u- mu y.e.b.e.m...!
Svi ste sada kjafiri