Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast za OS BiH koji su pokazali jos jednom da su spremni da nas brane i od prirodnih i ostalih nepogoda !
Ovo je lijepo i iskreno zelim da im se dobrim vrati 10 puta vise.A s druge strane,odgovor debilcinama koji pitaju ''gdje su oni'' je ovo da cu i dalje bit misljenja da muzu budzet dobrom platom a ne rade nista u kasarnama osim setnje do glavne ograde i nazad u jedinicu.Sto je realno realno je.Nema dvojbe niti sumnje u to da ne rade nista u vojsci.Jer ovaj humanitarni i dobrovoljni rad nema nikakve veze sa njihovom vojnom profesijom.Ako je uopce imaju.Eto pljujte me slobodno,imate kad.
Gdje su oni sto neki dan pljuju našu vojsku
Svaka vam cast, nek ima nesto i pozitvno u losim situacijama. U tuzi i nesreci trebamo biti tu jedni za druge. Da smo i u drugim aspektima ujedinjeni bilo bi napretka.
Zajedno, samo tako možemo naprijed. Ovaj narod dijeli sve skupa, kako sreću tako i nesreću, što je mnogo češće. Ovo je dokaz da se može djelovat i brzo, i ujedinjeno.
Hajd vala da vidimo i nešto pozitivno.
Glas Srpske, SRNA, RTRS i Nezavisne novine ni riječi jedne neće pomenuti o zajedničkoj akciji EUFOR-a i OS BiH, jer je Oružane snage Bosne i Hercegovine predstavljaju zajedništvo i slogu, što ne odgovara njihom separatističkom načinu razmišljanja. Poplave u Federaciji neće prenijeti, a o svojima će govoriti isključivo kako je Milorad Dodik dijelio vaučere od 5.000 KM. Vaučeri su prvo otišli u Laktaše, pa u Banja Luku pa u Čelinac, gdje je SNSD. Nije džaba skraćenica BL - Blizu Laktaša.
relax zulfo nisi iz smrdske... zaboli te za njihove tkz. medije