Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo smece od ambasodorke se nije udostojilo da posijeti covijeka kojem je unistila zivot pijana,primitivna i odvratna zaba bez karaktera ,osjecaj i bez respekta za ljudski zivot.Ona je samo dokazala kakva je osoba i koji je lazov i arogantan nevaspitan imbicil. Mene vise nervira ponasanje nasih minder zohara usmrdjelih izdajnika koji sute kao kurve u svojim minderima kojima nije stalo do nas i naseg naroda kao da smo stoka za klanje a koje placamo i koje stakore mi tovimo.Gadite nam se iz svih stranaka pa jedino se SDP oglasio povodom ovog skota od ambasadorke kojoj su porucili da se gubi odakle je dosla.Pa ako je ona ambasadorka ,i akao ima diplomatski imunitet ne stiti je od kriminala i krsenja zakone zemlje u kojoj zivi.Gospodjo krokodilko nije ovo dzungla pa da pijana ubijas narod na ulici.Tvoj dio je samo Ambaada i tamo se pozivaj na diplomatski imunitet u gradu mozes i trebas dobiti sto si zasluzila pa skikci do neba i eno ti tvoje dezele pljackarske i arogantne.Ti si i onako najodvratnija i najmrskija ambasadorka koja radi i zastupa neku drzavu na prostoru BiH. Ne bei me iznenadilo da nasi izdajnici zataskaju ovo sve i opet nas prodaju i izdaju.Gade mi se ova nasa govnana stoka bezkicmenjaci i jadovi koje Bosanska zemlja ne pamti olos bez obraza i karaktera sikter jadovi narod ce vam suditi ako bog da za sve izdaje i pronevjere. Ovo smece treba pratiti gdje zivi i onako je slucajno pomesti i neka onda nauci sto je neciji zivot i kako je kada ti ga uzmu. Ogavna gaduro sikter u svoji jebenu Dezelu i sikter iz nase BiH jer si nepozeljna u njoj.Njenu ambasadu treba jajima ofarbati neka smrdi kiao i njen ambasador.
Treba vise pocet bojkotovat sve slovenacke proizvode za sva vremena a ne kupovat njihovo alpsko mlijeko i njihove poli salame i sipati na petrolu... Dok god smo mi glupi dolazice nama svi da nas muzu i levate, gaze i ubijaju i da nam govore kako smo primitivni...
ma jebes janeze,to su najveca gamad na planeti...i btw jebes mater svim \"nasim dijasporcima\" sto im na registarskim tablicama pise MB,CE , GO itd
Treba ovo krme kolcem jebat\', pa na otpad.... Fuj kakva je, mater joj jebem fasisticku. Znaci, konstantno pravi sranja i konstantno se po medijima povlaci SAMO u negativnom kontextu, a nio da je vise posalje u picku materinu odakle se dovukla.
Ne treba akreditirani njenog nasljednika dok Slovenija ne pokrene krivicni postupak protiv kucke i cao...
jao sto je gadna pa ni karton pive je ne bi uljepso.... ovo je fakat dno dna prdara zesca fuujjjjjjj....
@Slovenac Ti vezu s vezom nemas kad poredis 30 000 Bosanaca u Sloveniji sa ambasadoricom. Ona ima diplomatski imunitet i njoj se nikada nece suditi u Bosni. U tome je i poenta ove diskusije. Slovenija je moze povuci natrag u Ljubljanu i to je najgore sto joj se moze desiti. Raspitajte se malo o nadleznosti domacih sudova nad stranim diplomatima.
joj face, kao Dodik kad bi bio transvestit...a mozda i jeste on???? zona sumraka na nananan nanana nana naaaaaa
Treba nad njom sprovesti zakon a ne od slučaja praviti katastrofom.Svakom se to moglo desiti pa i toj pjanoj babi.Nisam na strani toj glupači ali vi ste joj odmah presudili.U Ljubljani,gdje ja zivim i radim je 30 000 bosanaca.Znači svi bi morali biti protjerani iz dežele kad naprave prometnu nesreću.O koji ste Vi manijaci.
Tacno je da treba tuzit ovu hronicnu fasistu koja mrzi Bosnu i doprinosi samo probleme nasoj zemlji! Al treba postovat sadasnju vladu u Sloveniji i ne mijesat ovo fasisticko djubre sa normalnim slovencima koji su oduvijek bili prijateli Bosne i Hercegovine. Zakon treba sprovesti i ako je ona ambasador jedne drzave,ona je bila pijana,i povrijedila je jednu osobu,za to treba da odgovara.
@slovenac jel to sad trebam i slo medije da citam
Neznam zasto svi upiraju prstom u ambasadoricu.Žena se napila,razbiala čovjuku facu,otišlo auto i kraj.To bi slovenci trebali reagirati a ne mi Bosanci.Ne kazem da treba ćutati i sjediti.Zapitajte se sta bosanci rade u sloveniji?Šta se desilo sa našim kolegom pokojnim Gorazdom?Pročitajte malo češće slovenske medije pa će Vam biti jasno.
IMAL AKCIJE LJUDI?????????????????????????????????
NJU ISTJERATI A SLOVENCIMA UVESTI VIZE ZA BIH
Posto \"nasa\" kriminalna vlast ne zeli da reagira, svaka cast i podrska Radiju 202.Stvarno, nju bi trebalo protjerati, i naravno da nadoknadi svu materijalnu i nematerijalnu stetu, ako treba i sudski, jer sumnjam da bi gospodja to htjela vansudski da uradi! A ovo je samo jos jedan u nizu primjera da \"nasa\" demokratski izabrana vlast nije tzv. narodna, nego su na pozicijama samo za svoje sopstveno bogacenje i lopovluke!