Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa kad neće opšćina, moraju građani, svaka čast za ideju roditeljima :)
svaka cast roditeljima ......ovo sve izgleda super...........a nije nekih niti para niti velikog truda.......samo treba volja
Thumbs up!
Svaka cast roditeljima, trebali bi se svi ukljuciti u sline akcije. Na kraju mi koristimo te povrsine kao i nasa djeca. Bravo.
Sve pohvale za ideju...roditelji uz ucesce i opcine...
Samo je problem kad se nesto uradi, to se jako brzo i unisti. Ipak, ima gradjana koji cuvaju ono sto opcina radi, a jos i svojim zalaganjem na ovaj nacin pomognu.👍
svi se digli hvale ovakvu sitnicu (ovo je super da se razumijemo) ali kad su u pitanju velike stvari koje Opcina konstantno radi gdje ste tad?
Odmah svi sa pricom kad nece opcina. Jesam li ja lud ili u ovom tekstu stoji konstatacija roditelja da je općina dala određena sredstva..
Ovakvi projekti treba da budu vise zastupljeni...odlicna ideja...sve pohvale na realizaciji...
roditelji i opcina u saradnji...nije lose 😊
Evo ja se javljam ako ima raje da ovo odradimo i u drugim fazama alipašinog? C faza je ionako u njaboljem stanju.
Već uskoro će tu biti narkomanske šprice i oni debili što govore: Araz bunjo i takva sranja slična
Usporeni ko auto pred Doljane...
Normalno, kad neće načelnik. Nije ovo Briješće da se sekira. :D