Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@whiz Momcino, evo ja nisam musliman, a izjasnjavam se kao Bosnjak. Eto... i sta ces sada? Poklopiti se naravno.
Moze li se otici do Kuvajta studirati, vidim da nas Kuvajcani vole pa mozda ima kakvih stipendija za nas Bosnjake/Bosance?
Bio sam prisutan na ovom prijemu. Prezivam se Kovacevic a ime cu ostaviti kao temu za odgonetanje dezurnim nacinalistima. Nigdje Bosanca na ovim slikama, neko rece. Da li je ta osoba bila na prijemu pa zna? Dama na prvoj slici je zaposlena u Ambasadi na poziciji savjetnika, zove se Enisa i Bosanka je, jedna od mogih prisutnih na ovom prijemu. O Bosancima, Bosnjacima i ostalim mi ne pada na pamet raspravljati, ja znam da je osoba ono kako se osjeca i izjasnjava. Ja cu za sebe reci da sam ateista Bosanac i da se u mojoj kuci priredi barem nekoliko iftara za vrije Ramazana i proslavi Bozic takodje, sto mene niposto ne cini manjim ateistom dok vas pojedine komentari koje ste naparvili cine nikakvim vjernicima a pretpostavljam da se smatrate vjernicima i to velikim. Sto se komentara o dobroj zabavi tice, ovo je bio prijem u organizaciji Ambasade a ne dernek pod vasarskim satorom. Tacno je da nije bilo bureka, baklave jeste.
smajo duso,ne znam sta ti duvas,ko je crn? Ja sam plavusa i plavooka,otkud ti pomisao da sam crna? Ja mislim da si ti malo kratak,i u mozgu,a i na drugim mjestima...:D:D
Ko je onaj car u farmericama i kariranoj kosulji (zadnja slika, lijevo)?! Cini mi se i da je propalio jedno, sigurno je kasnije utrno cik cipelom na tepihu, hahahahahahahahahahaha!
Juve for ever !!!
ZA ONE KOKI SU NA VELIKOJ STOLICI SU VELIK GRIJESNICI DOK SE ONI SVADJAJU KO CE BITI NA STOLICI GUBE SE FIRME U NASOJ ZEMLJI TREBAJU EKONOMIJU POPRAVITI NASE FIRME POKUSATI PRENIJETI NA ARAPSKE ZEMLJE JER ONI IMAJU PARA
ja dobra tepiha! ovakog nema na Arizoni!
Kakve su to neprofesionalne slike? Cini mi se kao da si bio skriven u WC pa iz daljine slikao. Ili iza crvene trake. Nisi imao Ulaznicu? hehehe
nisam vece gluposti procito godinama. ja se osjecam kao BOSANAC svugdje dobro. Bilo to Berlin, Tokio ili Sao Paulo (tamo samo kazem umjesto Bosanac da sam mjesanac BOSILIJANAC ! :-))) KAZEM JASNO I GLASNO odakle sam i punim ustima. Nemoram da idem u Kuvajt da se dobro osjecam. Kakva je ovo izkompleksirana budala PISALA ! hajd pis !
ja samo ne mogu shvatiti kako nam arap moze biti ambasador. ima li ovaj uopste nase drzavljanstvo? pa mi fakat nemamo pojma o diplomatiji. nije ni cudno sto nas svijet nikako ne dozivljava.
pa jelena duso, tvoji su doselili na Balkan iz tih krajeva, vidis da su crni ko i vi. Ali hebiga i oni su ljudi, ne bi ni valjalo da su svi isti...cccccc..jelena li jelena, da bi li jelena.
\"bilo ugodno biti Bosancem\" mora da djeca iz vrtica pisu na ovom website-u...
drustvo im prilici u svakom smislu,mora da su se proveli do jaja
ovaj decko sa bradicom neki nas vehabija ili ko vec?