Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta očekivati od Stranke ZAgraBIH nego ovako nešto? Ništa čudno...
Za smjenu Duratovića a na prijedlog Muharema Murselovića (Stranka za BiH) glasali su još tri bošnjačka vijećnika Sejada Jakupovića (SDP), Nedžada Bešića i Zlatka Škerića (SDA).
Nemam pojma o ovom čovjeku i o njegovoj smjeni,već hoću da kažem sledeće: pogledajte njegovu sliku i na lijevoj ruci bijela traka e na taj način su se u Prijedoru obilježavali Bošnjaci za odstrel 92 g,nešto slično je radio i hitler u svoja doba,Prijedor je jedno veliko bošnjačko gubilište i stratište,pavić bi da začepi usta Bošnjacima i da to više ne spominju;mislim da mu se neće želja ispuniti,SVI preživjeli Prijedorčani koji su uspjeli sačuvati živu glavu MORAJU se pridružiti koaliciji 1 mart i glasati NA SVOJOJ DJEDOVINI. (tačka)
To se zove BALIJSKA POSLA: Za njegovu smjenu glasali su predstavnici svih stranka u Skupštini Prijedora, uključujući, pored Murselovića, još tri bošnjačka predstavnika Sejada Jakupovića (SDP), Nedžada Bešića i Zlatka Škerića (SDA), samo jos jedan dokaz da su SDA ovcje i SDP ovce ista govna koja isto smrde. zelenocrvena kmerska koalicija.
ma da mi je otac u politici...ma mars svi na goli otok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! da su ovi nasi tesari i mesari i limari tucali kamen pola godine ne bi im palo na pamet osim da rade svoj posao odgovorno i savjesno! Odgovorno i savjesno potraziti u rijecniku!
TALOVI i UCJENE. U svakoj PARTIJI. Nigdje Državnog interesa i interesa naroda.
Jebemti politički sistem u kojem je stranka bitnija od države... Dabogda pocrkali!
pa narod je isti takav, pogtledaj samo komentare na klixu, pojedinci brane kriminalce iz svojih stranaka samo sto su u istoj stranci i nista vise
pazi ledja momak sad dobro ti su sposobni i glavu da ti skinu ako ih odkrijes u njihovom lopovluku sretno
Ova koalicija ''Prvi mart'' je najvece zlo koje danas vlada u Bosnjackom etnosu.Prekljuce pricaju da je izvrsen genocid nad muslimanima [pobijeno preko 200.000 ljudi,] i dodaju da je skoro milion Bosnjaka protjerano u bijeli svijet. Juce pricaju da je broj Bosnjaka [Muslimana ] u BiH u odnosu na '91-u godinu uvecan za 10 %,danas salju djecu u Sarajevo,po novinama sire razne vrste propagande.Izljeve Srbomrznje su im enormne.Nije mi jasno sto su se novinski portali zdruzili s njima. Ima li neko da tom otrovu stane u kraj ,da se narodu ne dizu tenzije. p.s.-Kada ce vec jednom da pocne taj cuveni ''rekoncilijeisen'' pomirenje insalah ,pitam vas ?
Šta ste se prepali Srbi, zar vi niste nebeski narod? Neće vas niko, vi samo poletite gore visoko i na sigurnom ste.
Moj jarane,bio ja na nebu pa mi malo dosadilo bez mojih carsijasa, rekoh idem na cevape i na kafu-pa kad se spustah niz njihovo uze,zamalo se uze ne prekide-eto sto i cega se bojim
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
''Prokleta si oj kafanoo.... ................................................ vino ce mi glave doci.'' -I vama mutikasama ce mutez glave doci.
Pa vjerovatno nije dobro radio svoj posao pa je zato smijenjen, doci ce drugi na njegovo mjesto koji ce mozda raditi bolje.
Aha, neki rođak Pavića vjerovatno .................
Ma posvađali se u stranci za BiH, neka malo...
bosnjaci su sebi najveci neprijatelji. srbin ubija al bosnjak sve to amenuje kao sto je alija potpisao RS. tudjman kakav god da je bio nije dozvolio srpsku drzavu u hrvatskoj.
Ljudi se biraju i smjenjuju, to je politika...
Vjerovatno ima razlog što je smjenjen, uostalom naslijedio ga je drugi Bošnjak, ali hajd valjda su danas svi željni medijske pažnje
u ovoj prici vidim da jedino prvi mart profitira, oni su nasli sebi posao, a rjesenja nikakvih nemamo sem njihove promocije