Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stoka radi za svoje robovlasnike i trazi entitet. E taj entitet ce vam obnoviti onu drndavu cestu ispred Fis-a u Vitezu Dat ce vam humaniji odnos vasih gazda.. kako vam zive ex komunisti Covic, Jovic,Bender i ostala ekipa ? Konto podebljan u zadnjih 20 godina , a posavina prazna Glupani glupi :))
Ima Bosne, beglerbeže i Bošnjaka u njoj! Bili su prije vas i ako Bog da, biti će i poslije vas!
cohiba daj, ne sanjari ne dosanjani san.
GOJKO ZNA DA JE NEKI EMIR NEMANJA ZNA DA JE VUKA JEREMICA MAJKA BILA MUSLIM BILJANE PLAVSIC ISTO TAKO KARADZICA... SAMO OTVORIS IMENIK TELEFONSKI PO SRPSKOJ,IMA DA SE ZABEZEKNES KOLIKO JE AZRA,EMINA,HANA,SABAHETA,UDATO ZA SRBE,I PRIMILO VERU SRPSKU BIJELJINA TI JE NAJBOLJI PRIMER. AHHAHAHAHHA E MUSLJO,IMA TE NA 24%
izgubiti ce te od hrvatske koalicije hdz 1990 i hsp
\'pre ih pustali za vikand, sad ih puste ravno pred kamene i za govornice, da prostite, a bogami, i na ovim sajtovima ludnica je, kanda otvorena sirom ostala
EVO IM SVIMA JEDNA OD MENE http://www.youtube.com/watch?v=iHHOb7QShOU
Nisam ni sumnjao, na svoje dolazim! ;)
gojko, zar ti nisi rikn\'o, a djeca i unici ti se pozenili i poudavali za najjace muslimane?
Jest Covicu i treba treci entitet, da se konacno i tebe kutarisemo! SDP, jaka Bosna i Hercegovina, drzava svih dobrih ljudi!
@EU shofer to ok,svako je dobro dosao u BL ;)
Vidimo se u BL vrlo, vrlo skoro. :)
Odbij od dva, dodaj u treci, pa nek\' rastavlja ko moze! Tri entiteta, jedan SDP i jedna Bosna. Dusmani crknite!
@EU shofer pokazala je Evropa ko je ko viznim olaksicama ;)
Nece moci dundoje. Prvo, ti ne kuzis da u EU vrlo dobro znaju ko su bosanski muslimani iliti Bosnjaci (zovu nas evropski muslimani i ne vide nikakvu opasnost u nama, sta vise, treba im jedna takva enklava, ako nista drugo do za pokazivanje demokraticnosti), a ko su bosanski Srbi (ima jedna komisija u svakog eu drzavi koja se bavi ocijenom naroda koji bi eventualno mogli da se prikljuce zajednivi ili vec jesu, pa se raspitaj kakve je ko ocijene dobio). Drugo, ja zakonito imam oba pasosa. A trece i najvaznije, a to uopse nisi skont\'o ja cu ti uskoro doci u BL da kao predstavnik EU malo vidim sta vi to tu radite, i ne samo da cu se vozati u svojim, nego cu za sofera institucije traziti Srbina sofera :) pa-pa i tebi, vidimo se uskoro! ;)