Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj treba da je na dozivotnoj robiji, psihopata, ubica, krvnik.
I hvala Allahu da su bošnjaci jednom zajedno,svi odlučno protiv...
Đikan u pravom smislu te rijeci
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Da nije bilo javnosti, cetnik bi prosao.Vec je bilo dogovoreno da se glasa, pa ce oni za njih. NIsta se nije promijenilo.Samo n8su imali kuda.
Vidite kako se može sve blokirati kad se Bošnjaci slože! A pizda malena komunjarska Komišić Željko nije prisutan... fuj kako mi se gadi ovaj čovjek.
Ma Komsic poznati ublehas i supljak.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Raguz i Komsic i pobjegli kad je bilo glasanje(sto iz doma sto sa parlamenta"). HDz po obicaju odlazi na docek ratni zlocinaca ili amnestira ratne zlocince i vojvode a SDA se politicki prostituise, kako Covic kaze. Zato gosp. Zelenika vama duboki naklon ipostovanje kao moralnoj vertikali. Svaka cast.
Najbolji au mi ovi sto nisu prisustvovali.
Nikola Poplašen na rvackom Nikola Prestrašen
Vidi, SDA-ovci protiv ...?!? Ima da im se Bake majke nayebe . . . ! ! ! Mate.. im neposlušnu . . . !!!
http://lm.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fbalkanbreakingnews.com%2Fvideo-oca-cetnika-su-ubili-partizani-evo-sta-je-dorde-o-titu-rekao%2F&h=IAQH0m3KE&enc=AZOVMmBw4o0G15e3EoMq49svGY_WTMf7Tu9BRS6lHJjUGWYQKR0XkUN7Y-FXYk9rwgMgkWY8neRwVKVHJ9KTZx3EJ_qS3a8Jfbs_Mt2hU5R6bxs6TSvKm7j-IWlbOUJZkMwRPRsOi4CAfED4CbCy1b1sWbl3qeTbKA9psNOyS8Ob_g&s=1
Još da se netko sjeti sklonit i onu budaletinu Radeljaša (ima njih još, ali ovo bi bili "kapitalni" primjerci budala)... ! ! !
oni njega samo plase.
Nijednog glasa PROTIV iz Genocidne tvorevine, dovoljno govori kakva politika vlada Genocidnom tvorevinom tzv. cetnicka politika. Vidim iz federacije jedino Hrvati bili SUZDRZANI, da zive u Genocidnoj tvorevini svi bi glasali ZA. Ista je to bagra.....
Po*rali se, pa su sad pojeli svoja go*na...
šteta što ipak taj bradonja nije bio ministar,jer koji bi to spektakl bio
*ebes ovakve Bosnjacke lidere kada ti je potreban bijes javnosti da bi oni glasali protiv Cetnika kao Poplasena. Bruka.
Ubacice ga vec negdje na drzavni budzet,ovaj put bez javnosti,jer trenutno je bez radnog mijesta,nece banda rizikovati plijen.
a da se nije digla halabuka (na klixu najvise :) ) glat bi ga podržali svi iz federacije........koja je to stoka...
Proslo je vrijeme ...srbovanja.....,hocu reci cetalja.....!!
Ovo se desilo samo zahvaljujući pritisku javnosti po našim ,,pametnjakovićima,, zasjeo bi koljač i krao lovu.
Nikada ni najveci ćetnik nije uradio što mogu islamisti uraditi, nozem zicom i odrugim oruzjem. Pogledajte izjave dzihadista. Prave ustase su mnogo miroljubivije od od ovih islamista.
koje li smijurije od države
Ne cudi se odavno je na sceni......Politicka Pornografija....!