Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji motiv? To sad ispada da je ovo nešto čudno? Pa u modernoj Americi na koju se ovvce uvijek pozivaju kada pljuju po drugima je to NORMALNO već najmanje 50 godina. Nije ovo prvi napad u školama niti će biti posljednji. U modernoj Americi 30 000 ljudi godinšnje gine od vatrenog oružja. Po svim mjerilima, UN bi trebao podignuti NATO i napasti Ameriku da uništi terorizam, međutim, ipak su opasniji čobani u Afganistanu nego STVARNI teroristi u Americi. Nadam se da će ovvce makar malo otvoriti oči na ovom slučaju.
stal bi bilo da je Adam kojim slucajem Adem?
Lanza je bio dobar momak,sve dok nije ubio majku i dvadeset(ero) djece.
Oooo, nije on bio lud kako se prica. Nego, zanima nas koje mu je bilo omiljeno jelo i kad je posljednji put kakio prije svog pohoda?
¨\"\"]]˝´´´˝¨¨¸¸¸÷˝´˛˛°˛°˘^||| (u prijevodu-imate jos jedan dan)
Pa nestoji data na kuti od HD-a da je tako lako unistit , pa ni sa metkom Platers se mogu komotno citati i sa ostecenog diska . Kontaj metak ili 3 metka i opet mozes komotno izvuci 65% .. Malo srece malo znanje moze sve . Ovo sto prica ovaj frajer je fora za naplatu . Kao ucinio sam nemoguce sad mi platite nemoguce 100% . Da on vidi kodnas frajer sa sokoca :) napravijo filter za vodu od maticke ploce :) Titami ... NEPITAJ ..
Vijesti iz BiH!!!
\"Valjda je uništio Hard Disk a ne memoriju glupsoni jedni! \" Slazem se. Kakve veze ima sto je unistio \"memoriju\" kompjutera, ako je unistio. Vjerovatno su mislili na hard drive. A mi se smijemo \"glupim\" amerikancima. Ako je fizicki ostetio HD platters (a ne samo kuciste ili HD controller) nece nista izvuci.
Na kraju je imao score 20:1 ... pro..
Strogo čuvana tajna je da se Smak Svijeta već desio. Još veća tajna je kad se desio. Većina predpostavlja da je Big Bang bio ustvari Smak Svijeta
mozda mu je bio cilj da ih sve pobije i spasi od smaka svijeta, mozda su ga kidnapovali vanzemaljci i natjerali ga da ih pobije a mozda mu je zalagao COD pa je otisao i pobio ih ili je odlucio da se poigra uzivo malo posto je bolja grafika, sve je moguce
Valjda je uništio Hard Disk a ne memoriju glupsoni jedni!
Hajd se dogovorite jeli ubio mamu ili neku drugu zenu, kao sto ste demantirali u jednom od proslih clanaka o ovom degeneriku.
motiv = psihicki-odsutan
Obrij te ga Amerikanciiiii TIRU RIRU TIRUUUUUUUU RIRUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU