Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A niko nespominjw pare sto su se trebale prebaciti u Gorazde.Dali su te pare uopce ukrcane mozda nesta malo,ako su prodali onoliku Srebrenicu zasto i ne 5 oficira. I bas da eksplodira da se zapali..
da to kazes preda mnom dobio bi takvu samarcinu da bi pamtio citav zivot.
Prodaće rodjenog Oca za pare. Ne vjeruj nikome, to ti je moj savjet, ni najrodjenijima. To ti je sigurnije u životu da uspiješ nego da svakome vjeruješ. Stvari koje su uradjene se tesko otkriju ako je citav državni aparat upetljan. To se samo slučajno može otkriti kad neki autsajder nešto vidi i čuje koji nije upetljan u to sve. Ili ako neki njihov neprijatelj sazna za to pa hoće da iskoristi protiv njih da bi on došao na vlast pa da on onda krade i petlja
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Oni koji su prodali Srebrenicu, htjeli su prodati i Goražde. Loši smo mi ljudi, samo su naši katili gori od nas.
Aljo spasi gorazde al srebrenicu prodase bilo vise naroda tamo
Na Drini se nije igralo klikera. Ratovalo se u neravnopravnoj borbi. Sa malo oruzja i municije ali velikim srcem protiv koljaca i zvijeri, aviona, topova i tenkova T 84 kakvog je bas ovaj Sinan unistio sa zadnjom granatom. Branilo se Gorazde kako je znalo i umjelo. Branilo i odbranilo. Odbranili ga obicni ali hrabri ljudi heroji. Opet bi ga vjerujte mi odbranili da se ponovi! Gorazde i ovu Osanicu treba ustati pa spomenuti!!!
Eto koliko ste ozbiljna vojska. Ovo vam je dokaz.
A pilote niko ni ne spominje?
Postedilo ih Haaga
Bilo je puno takvih 'nesreća' u ratu. Ali Gospodar sve poravna i smjesti na pravo mjesto ako ne na ovom a ono sigurno na onom svijetu.
Siguran si u to na onom svijetu? Blago tebi, nije ni cudo da ste najzatucaniji narod u Evropi
I sve to lijepo pljune sin govnara koji je prodao Srebrenicu i 8000.mezara mu stoji na duši.
Vidjet.cete.kad.tad.ce.Izetbegovici biti proglašeni najvecim.neprijateljima.Bošnjaka. Safet Zajko, Enver Šehovic, Blaž Kraljevic, Mustafa Hajrulahovic, Fadil Đozo, Izet Nanic,.Čedo Domuz.... Koliko je heroja odbrane moralo poginuti da bi se ustoličio kalifat Izetbegovica i njihovih lopova koji su direktno.radi za KOS.
Drvena elisa? Ima li više informacija o tome?
Alija Izetbegović ih htio prodati, baš kao što je i Srebrenicu izdao za par sarajevskih naselja
Vječna im slava i hvala.
Smiješno mi je što bugarski vlaški potomci tzv srpčad genocidna čitaju i kometarišu ove objave više nego Bošnjaci sami. To je samo jedan od dokaza koliko ih je rat ubio u mozak i miloševićeva nakaradna srpsko-genocidna politika.
@SrpskiTraktorista @SrpskiTaliban @autohtoniBosman345, @bosman345No1 @tako mako, @lale gator, @Bulevaru, @Kikseru, @MostarskiRambo, @Srbosjek, @RBiHSeSere…………….lose glumis Bosnjaka islamizovanog Srbina.
bjezanje helikopterima nije bilo nista cudno za viskoke vojne oficire tkz armije BiH
Letjeti '95 od Zenice do Goražda je bila čista ludost ravna samoubistvu.