Vlada Kantona Sarajevo
0
Prihvaćena ostavka dekana Fuada Saltage
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Emina - KRALJICE! @normalno - degenu! Dabogda ti sudbinu krojili Bosnjaci k\'o sto je Saltaga! J*bali te oni!
Ako ti gledas po nacionalnostima onda su ti u Bosni dani odbrojani, idi hvataj se Teherana, majmune jedan fasisticki.
Sasvim se slažem da je takozvani profesor Saltaga smijenjen sa dužnosti jer on prema svim činjenicama i nije profesor (falsifikacija knjiga i sl.). Međutim, nije mi jasno da se na svako mjesto u BiH gdje se \"ispraši\" jedan Bošnjka odmah postavi Srbin ili Hrvat i onda se stvari kao smire. Tako je na Televiziji, Upravnim odborima i svim značajnijim funkcijama. Je li to mi Bošnjaci doista ne damo našim ljudima ništa da rade i još uvijek živimo u vremenu kad su po svim selima BiH predavali učitelji iz Srbije i Crne Gore, komandiri policijskih stanica i predsjednici sudova bili Srbi, u Bukvaru sva imena bila srpska. Ako se slučajno pojavilo ime Sulja, onda je on kopao, ili glupo kisnuo na kiši, dok je Nešo vozio traktor. DOKLE!
Prof. dr Borislav Petrovic najbolji definitivno. Lik je prije svega COVJEK gospodin i veliki strucnjak. Napokon jedna normalna osoba na vrhu ljestvice ;).
Fu-Do, daBogda infarkt dobio i živio na aparatima onoliko dugo koliko sam ja polagao tvoju pisljivu sociologiju.
Haha al je mene fu-do izmucio ko niko u zivotu. ebem li mu sociologiju i metodologiju :D
Saltaga lopoveeee.....fala Bogu napokon....al naravno da je veliki uticaj imao kongres SDA, jer se nije odluka donijela dok nije kongres odrzan ett toliko .....a Mestra slazem se u potpunosti Boru Petrovica za dekana, ma za rektora!!!
yasto se nemoze komentirati ovaj text
kakve korisit sad od ostavke, ad de fakto zakon o porijeklu imovine ne postoji...tj. ne primjenjuje se.... kontate o cemu govorim..ogromna materijalna imovina se stice na veoma nelogican nacin i od strane mnogih \"akademski\" obrazovanih pojedinaca, a sankcije ni na vidiku!!!!! kakve koristi od ostavki?!!!! Koga to moze zadovoljiti?!!.. Naravno, tako nam i treba kad spavamo.. i spavamo... spavamo...sve dok skroz ne utonemo u vjeciti san, ALI onaj prijevremeni...preuranjeni . Bravo BiH drustvo, samo tako ;)
@miko lav, naravno da radi ass predmeta politicki sistemi....
Davno su ga trebali skinuti.Alkoholicar teski. A prof.Borislav Petrovic je jedan od najboljih profesora na pravnom fakultetu,veliki strucnjak i profesionalac.Gospodin jedan po jedan.
Jasta nego istina radi na pravu...ass. zato Bakoni ne spominje Pravni fakultet...jedan od najkorumpiranijih fakulteta sigurno...od USP-a preko asistenata pa do profesora
Ne znam da li bi se išta promjenilo kada bi npr. vozač propjevao sve?
Znači stvarno je istina da Bakirova žena radi na pravu?!? Nemam ništa protiv te emisije za koju mislim da je ok, ali eto npr. nikada nije sveobuhvatno odradio problem pravnog fakulteta, a imao je materijala koliko hoće. Znam da je u javnosti procurio snimak Sanjina Omanovića kako konzumira kokain (navodno je bio i ucjenjen od izvjesnog Senada koji je sada u zatvoru), pa nikom ništa. Svagdje u svijetu to bi trebalo da bude pravi skandal, a kod nas se priča završila sa vozačem
Nije kriv Fudo, kriv je sistem koji smo tražili 1991.