Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@HVO nemam namjeru da te razuvjeravam a i da hocu ne mogu. Samo da ti odgovorim na ovo pitanje. \"Evo ja pitam sve normalne i dobronamjerne Muslimane, Bošnjake: Što vama može smetati tv na hrvatskom jeziku???\" Smeta nam ono sto nam smeta i na kanalu SRNE. Opca mrznja i pripreme za nove konclogore kao sto su formirani u proteklom ratu. Ne lazimo se ne postoji ikakva regulatorna agencija koja moze sprijeciti mrznju takvih medija.
Hoće li moći gledati ova televizija vamo gore u RS? Koliki im je osnivački kapital? Hoće li osoblje biti birano po nacionalnom kriterijumu? Nadam se da, za razliku od OBN-a, ovi neće biti blijeda kopija 3 najveće hrvatske TV postaje. Puno sreće i kvalitetnog programa.
to su ti privatne televizije
Kako nema hrvatskih kanala !?! Sta su OBN i KISS ?!?
Nema nista protiv kanala, samo da konačno bar jedan kanal ima kvalitetan program. Dosta mi je ovih gluposti na sva tri jezika, nikom ni hrvatima ni srbima ni bosnjacima, ne znači nista kanal na ”njihovom jeziku” ako te kanale niko ne gleda.
Evo ja pitam sve normalne i dobronamjerne Muslimane, Bošnjake: Što vama može smetati tv na hrvatskom jeziku??? Pričati o multietičnosti, a ne dozvoljavati jednom narodu da ima svoju tv (koju u EU imaju i nacionalne manjine) te isto pitanje usmjeravati prema nacionalnom vitalnom interesu!? može samo licemjerna bošnjačko-čaršijska politika kojoj nije cilj BiH u kojoj su svi zadovoljni i ravnopravni već BiH pod dominacijom najvećeg naroda. Međutim, ili će BiH vrlo brzo biti po mjeri i kompromisu svih ili je neće biti. Ja osobno nemam ništa protiv BiH, ali ovako uređenu BiH mrzim. Pozdrav iz Hercegovine.
Nabijem tebe i hbrs, srhb, bbrr, rsbh itd. Dosta!
Nije u BiH glavni problem RTV glavni je problem sto sarajevska mafija pokusava da jedina upravlja ovom zemljom ne birajuci sredstva. U finalu trebali bismo se radovati cinjenici da Hrvati u zemlji dobivaju svoj rtv kanal jer time se stiti identitet jednog konstitutivnog naroda...BEz toga nema sansi nikakva drzava pa ni BiH...
DA HOCE DOC NEKA ZAPADNA ZEMLJA DA NAS OKUPIRA I PROTJERA SVE NACIJE .... I ONDA NASELIT NORMALNE LJUDE .... NE BI BILO NI HRVATSKE,SRPSKE I BOSNJACKE RTV
JEL VAM DRAGO REDAKCIJO A ZNAMO DA JESTE
Samo ne raditi, da se sto proizvede ili nedaj boze, izveze na drugo trziste-pjevati-gledati kanale ,nije bitno cije ,da, kada se umorite, onda obavezno u kafic na kavu...mi smo ludji od nasih politicara.
Zar nije zakon o jednom radiju i jednoj televiziji u entitetu nedavno stupio na snagu? Po kom osnovu se onda 202 zatvara?
Mislim da je stvarno red da ova trojica hrvata u bih dobiju svoj kanal. Vise ima mongola u BiH nego hrvata. Mislim da bi smo trebali proglasiti i madagaskarsku televiziju, ima i njih ovdje. Samo da ih proglasimo konstitutivnim.
Jel ti imaš marku, uopće? Mislim ono od kako vas je Alija osvjestio...ne žeilm da dam maru ali...gdje ću je naći , ljudi dragi, pa da mogu da je ne dam. Think , thinkkkkkkkk!!!!
e pa ja kao bosnjak necu dati marke pretplate za ovaj kanalpa ako moze da zivi od 150 000 hrvata bujrum, al onda nek ftv i drzavni kanal budu bez hrvatskog jezikam ili i nama prvaite duple kanale