Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
razgovarala sam sa gospodinom SPAHIĆEM.COOL.PRAVI .
Istina, treba preuzeti kontrolu od NATO-a koji ovu zemlju drži pod protektoratom, ali čime.. motkama? Nema aviona, nema mornarice nema vojske. Šuplja priča.
Zar vi ne primjecujete da Ibrahim Spahic vodi apsolutno suprotnu kampanju od ostalih stranki? On ne daje suplja obecanja.. Malocas sam procitala da Izetbegovic ponovo masu pokusava zamajavati sa izjavama tipa: \'borit cemo se za prava boraca\'. Da... borit ce se za prava boraca, za prava manjina, za sve stanovnike Bosne i Hercegovine dok ne potkupi dovoljan broj glasova koji ce mu dugorocno obezbijediti izgradnju jos jednog trznog centra.. Tuga je u kakvu nezahvalnu situaciju danasnja politicka scena dovodi stanovnike pa mi moramo glasati i birati manje zlo... Mislim da GDS i Koalicija Preokret, ako nista, pruza jednu drugaciju sliku, sliku koja prije svega nije iskvarena i samim tim joj se mora pruziti prilika koja ce biti u korist sviju nas ( svih stanovnika Bosne i Hercegovine bez obzira na nacionalnu ili rasnu pripadnost ).
Ibro, ti mozes odgovornost preuzet samo na zemlji i to na njenih 24% ako u medjuvremenu i to ne zijanite
JAO STO JE SMIJESAN OVAJ IBRO...KAD JE ON ZADNJI PUT BIO U NEUMU...GDJE ON TAMO VIDI BiH....DA MU SE NIJE UCINILO OD HRVATSKIH ZASTAVA PO BANDERAMA DA SU BOSANSKE ILI JE SLUSAO I GLEDAO ETNO FESTIVAL 26 HRVATSKIH PJESAMA...HAHAHAHA..JA PRIJE NEKI DAN DOSAO ODOZDO, PA DA SAMO PRENESEM IMPRESIJE IZ NASE LIJEPE...HAHAHAHHA
Dobar covjek ovaj Spahic.Uljudan,obrazovan i politicar evropskog profila.Zelim mu sto bolji uspjeh na izborima.
kad bi nam hrvatska na poklon dala samo jedno ostrvo, onda bi odnos bio 999:1