Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bojkotujte slovenske proizvode, pa nek pokušaju Fructal i alspsko mleko prodat u London i Berlin, kurku će im Britanac kupit
Da je bogdo pameti drugovi, da je bogdo pameti. Da slovenac prevarom uzme pola Bosne sebi, usput ošteti mnoge porodice, opet će 'gospoda' alpsko da piju.
kakvi slovenci, bice oni gori od nas... popljackali su nas i hrvatsku a hrvatska im pokupovala merkator i kolinsku, dvije najjace firme sto su imali
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Konacno jedan lijepa vijest, drago mi je zbog ljudi koji godinama vode bitku za svoje !
Slovenija je 23 godine osporavala štednju građana i podvodila je pod sukcesiju imovine bivše SFRJ. Moj otac i amiđa su nažalost preselili i nisu dočekali konačnu presudu. Nadamo se da ćemo konačno doći u posjed mukotrpno zarađenog novca. Fala sudu u Strazburu.
Razocarana? Bas mi je nesto zao, ne zna odakle ce naci pare??? Mamu vam vašu, a znali ste gdje cete ukradene pare... :P
Džaba su promjenili ime u NLB
Pola milijarde maraka. To je, vjerovatno bez kamata. Imam osjećaj da neki mediji, namjerno ili slučajno, zanemaruju kamate koje moraju isplatiti.
ma slovenac ce to rijesiti. Ionako imaju makar trecinu "nase"ekonomije. Mi idemo u njihove samoposluge u Bosni, radimo u jnihovim firmama u Bosni, odmaramo u njihovim hotelima i bazenima u Bosni. Dace oni nasim stedisama te pare ionako cemo ih opet dati slovencima.
OVA VIJEST SAMO U NASLOVU NIJE LAZNJAK. STVARA SE UTISAK SPOMINJUCI BH JEBENOG AGENTA DA JE ONA ZAJEDNO SA KORUMPIRANIM IZ SARAJEVA NESTO URADILA? MEDJUTIM TO JE CISTA LAZ! SLOVENIJA JE DANAS IZGUBILA SLUCAJ PROTIV DVOJE STEDISA IZ BIH KOJI IMAJU IMPLIKACIJE NA SVE OSTALE SLUCAJEVE NE SAMO U BOSNI, NEGO I U HRVATSKOJ I NE SAMO NA SLOVENIJU, NEGO I NA SRBIJU KOJA JE TAKODJER UKRALA LOVU! RADI SE O SLUCAJU Emine Ališić i Aziza Sadžaka KOJU SU DANAS POTOPILI SLOVENIJU I KOJIMA JE SLOVENIJA KAO I OSTALIMA UKRALA NJIHOVE NOVCE I FINANSIRALA NEZAVISNOST! DANAS JE SUD DOSUDIO DA IM SLOVENIJA MORA VRATITI PARE PLUS PO 4000 EURA ZA TO STO IM NISU DALI DA UZIVAJU SVOJU PRIVATNU IMOVINU!
Emine Ališić i Aziz Sadžak, dvoje opljackanih od strane Ljubljanske banke su potopili Sloveniju, sto ce imati implikaciju na sve ostale identicne slucajeve.
Zato nemojte da vas varaju kao da su govna iz BH vlasti nesto uradili po ovom pitanju, nisu nista i nisu mrdnuli ni prstom.
Zanima me hoće li Srbi iz RS iz patriotskih razloga halaliti ovaj dug Invest banci??????
da nije ove zapadne demokratske i prosocijalisticke evrope dobili bi mudo. hvala brisel! djukele slovenci i srbijanci sto se tice ove otimacine ustedjevine bih ljudi!
A mislili ste da nikad neće doći na naplatu.isto tako ste mislili i govorili da nema Bosne.
Ne treba ništa bojkotirati, slovenski proizvodi su ok i kvalitetni i u golemoj mjeri su to privatni proizvođači koji sa slovenskom državom nemaju nikakve veze, a ovo je presuda protiv Slovenije kao države. Dakle, molim lijepo, neka ipslate narodu sve što su dužni, što budu više odugovlačili - viša je kamata pa nek izvole. I da, treba naglasiti da je glavnica duga 250 miliona tadašnjih NJEMAČKIH maraka (DEM) što je više od 250 miliona današnjih KM plus lijepo kamatice.... Svim štedišama neka je sa srećom i čestitke!
To je samo na papiru,a love nema
Pa bit ce i love
Joj Babo, evo nama podzide i stepenista.
Joj jest me ovaj clanak oraspolozio.Sta ja znam.....valjda sto sve vazda puca bijedom i baksuzlukom.Ma oderat ih i to zestoko,pljackasi jedni prokleti.
nabijem i njih i njihovo gorenje i Mercator. MRS lopovi svi preko BiH se bogatite dok narodi u BIH zive na rubu egzistencije. MRS odavno ne kupujem nista sto nije BH proizvod.
I ja isto,okrenuo sam se totalno domacim proizvodima.Makar cokolada bila ljigava ja cu je jest.Al nije,Vispak pravi lijepe cokolade,da ne spominjem sokove,mlijeko,sireve,nase meso,proizvode za kupatila itd :)
BRAVO