Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PREPORUKA DRZAVLJANIMA BIH: NAPUSTITE OVU DRZAVU STO BRZE
jok eto ice u ukrajinu il siriju da ginu, valjda nismo jos tolko prsli
ko o kome kikser o Siriji
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ovo je trebalo uvesti i prije 7 dana,poceti sa radom u 6h a ne od 8h kad vec gori zemlja..Uvijek je postojalo ljetno i zimsko radno vrijeme ..
@varsava srbija DŽESI NISMO TE PREPOZNALI.
sad usvojili zakon kad ce prekosutra kisa i hladnije vrijeme
Samo rad dok ne padnes u nesvijest! Radi se za Novu godinu, Bajrame, Bozice, drzavne praznike pa sto se ne bi radilo i po vrucinama? Koga briga sto su i radnici od krvi i mesa.
danas sam druga smjena...full oprema zaštite i deri...inače sam zavarivač.oni koji su to iskusili znaju o čemu pričam :) o5 volim svoj posao i sretan sam
Eeeee,ne znate vi kako se u njeAckoj radi,nemas ti kad misliti da li je vruce ili ne,ako 'oces ojeri onda arbajt,eeeee
Ne bi to bilo tako lose. Ali kamo srece. Nema odmora dok traje obnova.
Kako skraćeno? Do 13, 14h? Pa po najvećoj vrućini mrcvariti se po tramvajima? Ja radim do 20h ovih dana. Tad nisu vrućine ni gužve. Vidite kako poslodavac misli na mene i moje zdravlje.
To je pravi poslodavac,predloziti ga za licnost godine,samo ne razumijem zasto malo duze ne ostanete bar do 23h, tada je bas ugodno za raditi. :-)
@Luna.Luna,nije samo kod Tite nego i sad u svim normalnim zemljama,eto i u Hrvatskoj npr..
Ma nista od ovoga, poslodavcima je bitno samo da se radi, a kako, sto..... to nek se radnici sami snalaze.
hahaha 30KM tesko bogami, dnevnice su manje i naravno da se treba odraditi posao za koji si placen, e sad da poslodavcima nije bitno kako je radnicima to je vec odavno jasno, prema tome radi i na 40 stepeni nema veze. I znas sto je najtuznije, neki se nacekaju da dobiju to sto zarade. hahah Ti bas ko da nikada nisi radio kod nasih privatnika?
A sesire mogu da kupe kod djin-djin
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
E cuj,da se radi u laganoj ljetnoj odjeci,a uredjaj na slici pokazuje -37
Od ovoga svega bice skracenje radnih sati,a radice se normalno "osmica" i to od 07- 19h