Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kakoko to sad kad su iz Udruzenja deviznih stedisa javili da verifikujemo stednju bar nama koji smo imali novac u Jugobanci ...kao eto nase tuzbe nisu prosle ..sta sad hoce ...nije mi jasno , verifikovali smo i sta sad ....
Hoće svi para bez motike,marš stoko.
U vihoru kao vatra bojevima ljutim vodjen palio je jedan ratnik selo gde je rodjen Ref. Sina majci iz narucja oteo je zulumcar sada kune svoju sudbu sto je janicar Na ognjistu puste kuce plakala je jedna stara iznad nje je sablju dig\'o ratnik koji hara Ref. Ne diz\' na me ruku sine ako svoje jade znades majka sam ti jer prepoznah iznad usne mladez Ref. Sjaha s konja mlad janicar baci sablju dizgin pusti majka htede nesto reci ali ne izusti Ref.
Amila je bila uvijek za Tita i vlast partizana, al dopisivala se s nekom, rajom iz Irana... Jel to ta?
Vidis..da nisu stedili,ne bi ni dosli u ovu situaciju.nepromisljenost.i sad,svi mi trebamo da se,kao,zabrinemo.
Poštovana gospođo Omersoftić, imate potporu normalnih ljudi, ali ne i države. Stoga, istrajte do kraja!
Pa dobro ste skontali, tojagama i treba!
da još promuČkate kolu
PA ZAR SVE TE PARE NIJE POKUPIO MILOŠEVIĆ ?