Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krizanovic je castan covjek. RIP Steta sto Tihomira ne izgrize rak ali neka ide tiho gric, gric , gric :)))))
Najlakse je izbrisati komentare koji govore suprotno da bi se stekao dojam da je covjek svima valjao. Nije, nego samo jednima, zna se kome... Narodu kojem je pripadao dok se nije prodao za šaku Judinih srebrenjaka koje neće ponijeti na onaj svijet svakako nije... A vi ste vrlo demokratičan portal i narod, čudo jedno: prosto izbrišete sve što ne vam ne štima. Daleko ćete stići s takvim poimanjem demokracije.
Uz dužno poštovanje prema gosp. Križanoviću, autor ove vijesti se mogao barem malo raspitati kad je pisao o pokojniku. Niit je on zamijenio Jelavića niti je nakon njega imenovan Čović. Jelavić je smijenjen od strane visokog predstavnika da se omogući alijansi nesmetano vladanje, a s druge strane Čović nije imenovan nakon njega nego je izabran na općim izborima 2002 godine a to je velika razlika. Sve u svemu ipak je gosp. Križanović bio pozitivna osoba.
Gornji komentari sve govore,pokojni Jozo Križanović je prije svega bio Ljudina i borac za BiH kao Državu ravnopravnih gradjana i naroda. Jozo,laka ti zemlja Bosna i moja najdublja sućut porodici Križanović.
Bio je krasan čovjek, pokoj mu duši. Ko se sad sjeća onog Predsjedništva: Križanović, Radišić, Belkić. Ko bi rekao da ćemo se sa sjetom sjećati tih vremena ...
Jozo nek ti je laHka zemlja Bosanska...ljudino Bosna u srcu i dusi.RIP:( BiH4EVER!
Pokoj mu dusi, sucut familiji. Nije sirio nered po zemlji nego zagovarao mir i toleranciju.Covjek koji je prezirao kriminal i borio se protiv istog. Neka mu dragi Bog podari raj
Danas je BiH ostala bez iskrenog prijatelja, borca za stvarnu (a ne fiktivnu) multieticnost i zemlju po mjeri svih njenih građana i (sto je najvaznije od svega) velikog covjeka. Odlazak Joze Krizanovica je nenadoknadivi gubitak za sve nas koji ovu drzavu iskreno dozivljavamo kao svoju. Pocivaj u miru Jozo Krizanovicu i hvala ti za sve sto si ucinio na putu da ova zemlja pocne normalno funkcionisati. Nastavicemo putem koji si ti zapoceo.
Sretni smo sto smo Vas poznavali, a tuzni sto smo vas izgubili. Nek Vam je vjecna slava. Pocivajte u miru.
:(
Pokoj mu dusi, o mrtvima sve najbolje! Iako je stranka i opcija koju je zastupao jedna od najlicemjernijih, najodvratnijih i najljigavijih partija u istoriji!
Ode još jedna ljudina :( Počivaj u miru Jozo.
jedan od rijetkih dobar u sdp i šire pokoj duši i saučešće obitelji
Bio je jako dobar čovjek. pokoj mu duši... Moja sućut porodici.
Pocivaj u miru dobri covjece!