Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajd molim normalne komentare barem na ovu temu, covjek nije nikome nista lose ucinio.
objasnjenje je odlicno. goebels bi bio ponosan na tebe sine. nema sadasnja nezavidna situacija nikakve veze sa ratom, finansijskim fijaskom, odlaskom toliko mladih i talentovanih vani, kao i onih iskusnih koji ih mogu usmjeriti. Kljuc je u imenu. Posto sad igraju muslimani, jebiga, ne umiju ganjati loptu. Ovaj gol sto je Mirso uvalio Fiorentini, to ga je garant slucajno pogodila lopta u glavu u sesnaestercu. Citam ja to sve, i onako u sebi razmisljam: Boze sta li sam ja skrivio u zivotu pa moram da dijelim zivotni prostor i udisem isti zrak sa takvima kao sto si ti? Ne nalazim nikako odgovor na to pitanje.
RIP Legendo
Nikad cuo ali nek mu je Rahmet dusi...
sretno legendo sa Bilinog.....pozz od robijasa s Mokusnica.....
Da, dok su ljudi sa imenima Goran i Rade, pa Mato Gavran i Bloudek, igrali za \"Čelik\", moglo se i protiv \"Fiorentine\" i \"Austrije\", sad se sa TOŠK-om i \"Gradinom\" jedva izađe na kraj. Pokoj duši Goranovoj!