Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj puta Spasoje Tihic salje svog potrcka da spasava Ronhila. Ima li jos neka budala kojoj do sada nije jasno sta je SDA i ko njome upravlja?
Ovo je loša vijest, kao da se sastaju premijeri dvije nzavisne države a ne jedne
sve sami imbecili...
ku\'š \'vamo bolan.... De se vi negdje drugo sastajte, nemojte da zagađujete i naš grad...mi smo ovdje \"baška\" ....mi se ne svađamo i ne želimo ove palivatre ovdje. Zato i dolaze da nas zagade i da nas podijele jer se po nacionalistima mi ovdje previše slažemo. Nijedan grad u BiH nema ovoliko povratnika....Ima naravno i budala koji naprave incident, ali to su pojedinačni slučajevi, ali ako dodik se upetlja, eto belaja. A čovjek \"socijaldemokrata\"....zar socijaldemokrate nisu kosmopoliti i suprotno od nacionalista i šivinista. Očito na Balkanu nisu.
Mustafa pomaži usr ao sam motku !
Inzko je poslao Mujezinovica da popravlja ono sto je on zasrao!!!
u dogovoru je spas (za naseg Dodu).... opet Tihic priskace u pomoc Dodi. Svaka cast SDA-a.
MA MARŠ ĐUBRAD JEDNA NEOTESANA!!! KOJI ĆETE NAM KURČINU U DOBOJU???!! J EBEM I PEDERACIJU I REPUBLJIKU SMRDSKU, A J EBEM I \"PREMIJERE\" OBA SMRDLJIVA ENTITETA. SAMO BOSNA I HERCEGOVINA NUDI RAVNOPRAVNOST ZA SVE!!!