Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovu cetnicku tvorevinu ponistiti ako zelite mir u Bosni..! http://www.bosnjaci.net/prilog.php?pid=55463
Bego.. SVE mozes rijesiti jednom posjetom ili pozivom ako ti je mrsko ustati iz fotelje.. ne baljezgaj plaho vec RIJESI PROBLEME.. za sta si zaduzen premijeru?? majku li vam svima vise.. imam hvala Bogu, relatovno ugodno zivim.. ali ne mogu gledati sta radite ovim ljudima.. u najtezim mukama poumirali vise da Bog da svi..
Velke su sanse da ce u narednih 200 godina rjesiti problem nezaposlenosti u BiH; ali na nacin da ce na kraju u BiH zivjeti 20.000 ljudi - politicari i njihove porodice. "Najavio je da će u narednom periodu Vlada istrajati u svojim nastojanjima da pokuša iznaći najpovoljnija rješenja za nagomilane problem ..."