Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukinut svih 10 Kantona, ustedit 300 miliona km godisnje.
da nije smrtno bolestan pa dao óstavku?
Manite se šuplje priče. Treba razdvojiti realno i moguće od najpoželjnijih ali nerealnih zahtjeva. Takve težnje prave metež , a to je baš ono što odgovara našoj politici. Može se i uz kantone funkcionisati, a treba rezati gdje je to moguće. Masa je izmišljenih institucija, radnih mjesta, troškova i naknada koje se mogu i moraju sjeci.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sjasi Kurta...brate ovaj nas TK je cirkus
Bilo je i vrijeme...
Bego Gutic podnio ostavku?? Kako da ne... ova vijest se zove: SDA smijenila Alena Gadžu. Bego podnio ostavku, pada i Vlada. Onda ga SDA opet stavi za mandatara i on probere nove ministre. Sve je ovo farsa kako bi se riješili ministra Gadže koji je na dobrom putu da pola vladajuće oligarhije u TK smjesti iza rešetki. Providni su do bola...
U premijera saka ko lopata... Prava krkanska!
E, moj Bego i ti leg'o.
I opet ust'o. Jesi ko gumeni đavo.
Kako su pojedini komentatori glupi, odnosno valjate gluposti... Ne znate šta je politika, kako se to radi...umjesto da gledate, koga zanima, i učite jer će te rezultat ovog vidjeti za nekoliko dana...Ostali predsjednici, političari naše BiH treba da ovo samo gledaju i uče jer imaju besplatnog učitelja a zna se koga...Ovako se dobija i radi kad se nešto želi...
ovo je bio jedini nacin da skine gadzu, covjek redom krenuo da hapsi, nije imao drugog nacina
Kantoni male državice za sebe sa svojim premijerima i ministrima. Kantone ili ukinuti ili im dati ovlasti kakve imaju županije u Hrvatskoj. Ovako imamo lokalne šerife a para nikad dosta za silne ministre, sekretarice, sekretare, zamjenike, pomoćnike, vozače......
Ovo je onaj kabadahija, što je najavljivao smjene , eeeee.
Eto sda-ove vlade, pomrli bi da SDP nije napustio vlast, a sad ne mogu ni po tri mjeseca da sastave, bježe glavom bez obzira od odgovornosti. SDP je za vas od Boga dar.
dovoljno se nahapo pa sad može i ostavka
Dao dragi Bog da se ostali ugledaju na tebe da podnesu ostavke,,uh kako bi cisci zrak odma bio
Tuzlaci u TK ne mogu da dodju do izrazaja. Najmnogoljudniji kanton uglavnom zbog gusto naseljenih sela, koja uglavnom biraju samo svoje lokalne seljake. U Skupstini TK nema ni 3 Tuzlaka. Uzas!! A toliko se crpi ovaj grad ekonomski. Koji god seljak zajase na vlast, usvaja se program izgradnje puteva do njegove kuce u Ljubacama, Morancanima, Priluku, Bikodzama, Turiji, Celicu, Gornjoj i Donjoj Obodnici, Lipnici... Da je Tuzla distrikt, imala bi Budzet od pola milijarde maraka. Sta smo dozivjeli, da nam seljacine na kasikicu daju i da se 120.000 Tuzlaka mrcvari sa 30 miliona maraka.
Pvaj je glavom puru mjesio
I opet mu zagorila :)
Hude Bošnje nikako da skontaju da su glasajući za 'sranog ljiljana,ustvari glasali za šćepu-bandita!!
moraš glasati za najmanje zlo!Ako si glas'o za ovog 'sranka, isto kao da si glas'o za šćepu, koji opet ama baš sve radi za duduka!
Nek si vala,prenesi i svojima od samog vrha da slijede tvoj stav bice nam lakse bez vas,sjasite vise