Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Welcome" propagatoru i zaštitniku genocidne politike prema RBiH
Aj se vec jednom odlucite, jel Srbija zemlja sa genocidnom i otimackom politikom prema BiH, ili je kako drugi ovde vele Srbija zemlja u kojoj za Srbe iz BiH njima puca neka stvar i zovu ih Bosancima? Neko ocigledno ne zna da provocira.
Mislim da je JSO i Arkanove beretke jedinica DB Srbije...............Srbija i izdrkani svetosavci mogu da napadaju i ubijaju civile i u tome su broj jedan, a kad je borba prsa u prsa sa drugom vojskom u tome su čune, kite, karine, kurčevi i izdrkotine............u idućem sukobu svaki svetosavac koji mi dođe na nišan biće ubijen......kenjac bio ko i jednog zarobio
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Predsjednice dobro dosao, ali samo sto prije napusti to leglo baliluka i dodji u Lukavicu gdje ces se osjecati kao kod kuce. PUNO POZDRAVA IZ SRPSKE LUKAVICE !
Jedno misli,drugo radi,trece govori, din dusmanin.
sastanak dva crnogorca i bosanca dacica...garant ce se fini najest...
ahahah sad dodik genocidas slini i cmizdri sto ovaj dacic nije navratio u njegovo selo hahah na pivu 1 bar hahhaha
Lopov došao kod kolega.
Sta je ironinja? -Kad si okrugao,a zoves se Ivica.
cool
Ne brisite mi komentare molit cu lijepo. Nema potrebe, ne dolazi predsjednik FIFE nego covjek koji velica RS a rusi BiH. Dakle, ako je dosao da opet nekoga vodi u srbiju, eno mu Dodik , i onako nema gdje otici jer ga niko ne voli.
Ovaj ŠĆEPO,sve što je dogovorio,bilo je na ŠTETU Države BiH!
sta hoce mali sloba u sarajevu?
slučajno ili namjerno?
Ovo je grozota od vijesti
cao mala
Prvo nabijem sve svoje Bošnjačke politicare od Bakira i Zlatka pa nadalje...Onda nabijem Covica i Dodik...pa po*** Kusturici sve...svi ovi likovi su antiBosanski u svakom pogledu..Onda nabijem i tebe Dacicu i tvog predsednika Nikolica...Amin
NARAVNO DA TREBA DA DOĐE U SARAJEVO, ALI PRIJE TOGA NA KAFU U ISTOČNO SARAJEVO.
Dobro dosao, ugodno se smjesti i slobodno prosetaj kroz čaršiju nece te niko. I to kasnije molim te prenesi svom dobrom kumu Miletu.
Ma da on to nije dosao ubijediti Izeta Hakrovica da igra za Srbiju? Hinja je ovaj Dacic. Prosli put kad je dolazio predsjednik Srbije, Halid Beslic i Dino Merlin su ga docekali i nedugo zatim, odrzan je koncert u Beogradu. Sta li nam sad spremas crni maleni Sljobo?