Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pritisak se očito vrši na pravosudne organe i u ostalim oblastima đaba što nisi kriv kaže jesi kriv ,neznam za bosnalijek al znam za taksi prevoz
Hmm..nisam ocekivao to.
Krenuli su sa unistavanjem Bosnalijka. Pozivam 2,5 miliona ljudi iz Federacije da nastave sutiti kao sto smo sutili i gledali dok su se i ostali privredni giganti pljackali i zatvarali.
Nikšiću, popusti više o Bosnalijeku, stičem dojam da sem ove kompanije u ovoj državi teče med i mlijeko! Pusti nek inspekcija radi svoj posao, a i tebi nije zgoreg da se uključiš i u druge probleme ove države..fakat, prelaziš u dosadu sa ovim Bosnalijekom, isto kao commi sa svojim komentarima na klix-u
Očito ovaj KRIMINALAC pritiskom na istražne i pravosudne organe, želi da ovu profitabilnu kompaniju PREDA stranim mešetarima,naravno uz svoj procenat,kako je to već ranije radio njegov pajdaš d.h.!
svaka cast samo hrabro protiv sda-ovih lopova