Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teško ga se nama, ako nas SDP bude štitio od lopova. Ili ako bude stitito državne firme kao što štiti Bosnalijek, ako bude foprsirao neovisne medije kao danas sto to čini TV 1.... Žalosno je sto SDP lopovi laju. Najnoviji primjer je SDP-OVE VIJEĆNICa U NOVOM SARAJEVU FATIMa KAFEDŽIĆ, SUPRUGa SDP-OVOG GENERALA MUJE KAFEDŽIĆA. U maju ove godine predstavila se Sarajliji N.N. (adresa policiji i tžilaštvu) kao pomoćnica načelnika i obećala mu srediti legalizaciju zemljišta i objekta u Hrasnm Brdu, ali da joj ovaj isplati 33.000 KM na ruke. Čovjek izbroji lovu, ali u prisustvu svjedoka i uz video nadzor. Nekoliko mjeseci kasnije počne je ganjati po Općini Novo Sarajevo i sazna da je zavaljen. Sve preda policiji. Ali, o tome Tužilaštvo šuti.... Inače, Fatima Kafedžić je i tetka ministra Zlatka Petrovića u Lagumdžijinoj Vladi SA kantona, koji je prvo mešetario kao kadar SBiH, a dfanas je perjanica SBB-a.
nekog od zastupnika iz skupštine Kantona Sarajevo, da postavi poslaničko pitanje premijeru Fikretu Musiću kako je za nepune dvije godine svog mandata na mjestu premijera kupio apartman u Neumu. Hvala.
Prije nego sto pocnes pisati, prvo se nauci da ne kaze budjet vec budzet.
Uhapšen je Mehmed Mujanović zvani Pirija vlasnik sarajevskog restorana Esmeralda. Kod Mujanovića je prilikom hapšenja policija pronašla i pola kilograma opojne droge heroin.Reketaška sdp i kriminalna sbb ruše se ko kula od karata.Evo link gdje se navodi puno ime i prezime ovog sdp-sbb kriminalca: http://www.vijesti.ba/vijesti/bih/106660-Uhapsen-Mehmed-Mujanovic---Pirija-zbog-prijetnji-zastupnicima-Skupstini.html
Postovani ministre Vukovicu, hvala Vam sto ste odgovorili na moje pitanje o broju primljenih doktora na KC u toku administrativne zabrane i hvala sto ste se sjetili objavit konkurs za prijem doktora medicine u Dom zdravlja bar sad, nema veze sto oni vec vise od mjesec dana rade na svojim radnim mjestima i sto ste iskreno rekli da su primljeni politickim linijama. Takodje se zahvaljujem na pomoci ljudima u ratu, nazalost niste jedini bili u tome, puno je ljekara i sestara to radilo. Zelim Vam ugodnu penziju, zasluzili ste dugo ocekivani odmor :)
eno dijele hranu SDA-ovci na sjednici, gladni bolan , sirotinja ziva, ali pravi divljaci i seljajkljuk nevidjen....
Svaka cast ministru Zlatku Vukovicu!!!
Nagradno pitanje za SBB omladince, U Rajvosa imaju dvije gospođice, 1. Prva misli da ima 200 miliona jer je sve na njoj crno na bijelo 2. Druga misli da ima 200 miliona preko Radonove belegije a u stvari obje imaju samo kitu za hou. Kako se zovu ove tajanstvene gospođice, imate 60 sekundi za odgovor.
Keljmendi će se sam predati samo treba da fahro završi prebacivanje imovine na svoju pušćenicu..Priča se da se u Zenici pravi ćelija za dvojicu koja bi imala stakleni toranj koji se okreće i morala bi biti višlja od zeničkih dimnjaka.Za koga je ćelija ja neznam.
Da nije onog Konakovica, nista od Skupstine kantona, valjda ce ista reci i onim parama ..haha
Gledam TVSA i kako crvena gama..d odugovlace sjednici ZALECI ZA FOTELJAMA.Predsjednica skupstine vlahindura ciji sin iz Kanade vodi blog na kojem negira gen..ocid i po..kolj na Markalama
Vid ove četnikuše predsjednice mamice četničkog kopileta koje je odlepršalo vanka pa ko plačipička blati našu državu BiH. Ovo samo SDP može da okoti i postavi na funkcije.
kaze Fazlija trose drugi pare sa buđeta bezveze a sta si ti uradio u londonu osramoti bh sport , ti ces me predstavljati u vladi , pa bolje da si trenirao nego sto si sjedio u toj stolici nemas pojma o politici .
Čega se pametan stidi,budala se ponosi!
Pogledajte kakav je Zlatko junačina : http://www.youtube.com/watch?v=vQq2-NxCLb0 napravio je haos u zemlji.
Bravo Predsjednice, http://www.24sata.info/vijesti/bosna-i-hercegovina/113654-Zbog-doprinosa-miru-BiH-regiji-Izetbegovicu-pocasni-doktorat-Turskoj.html
Jeste Zaim odbio SDP, jer je dobio zaposlenje sina u telecomu od SDA i još pride.Ne može uzet od oboje.