Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Behmen se nije ni udostojio da doceka Premijera Kuvajta, ko\' Behmu stid se spustat na taj nivo.... Behmo....visokoooo letiis....
nasi i americki saveznici, to su kuvajcani :)) jedni od jedinih arapa sto nam pomagaju.
dao bi ovim arapima guzova sam da sam da srbi crknu od muke,nek me yebaju na sred carsije BIH4EVER!
U istocnoj Njemackoj je vladao komunizam pa im nije smetalo. Tko vama brani da u Federaciji pocistite ISLAMO- FASIZAM?
Mogla je Njemacka napredovati poslije II svj. rata jer je zabranila rad Hitlerove nacional-soc. stranke i sudila svim nacistima. Kad je pocistila fasisticko smece, okrenula se ekonomiji.
Ovaj Haris je prvoklasni foler !!
Ti si bas kurton i to onaj probuseni. Pa vi ste jako poplasen narod Srbijom da svaki vas neuspjeh progasavate kriv ovaj ili onaj....joj pusti da nisu nasi politicari napravili al-ovo al-ono sad nas nebi bilo. Pogledaj gdje je srusena Njemacka bila 1960 godine, a gdje je BiH sada nakon toliko godina nakon rata. Nemoj sve svaljivari na RS, pa njemacka je izgubila silne teritorije u danasnjoj poljskoj pa istocnu njemacku i nije samo kukala, nego se do 1960 prilicno razvila tako da su dolazili strani radnici, a tko kod nas dolazi? Federacija je osim toga dobila puno puno vise pomoci od RS. GGdje je taj novac? Kriv Dodik?
@sax Sta je krivo ti sto poslovi ne dolaze preko Beograda i Banja Luke. Samo naprijed Harise, ti jedini nesto korisno radis. Uvijek ce biti idiota koji ce pokusavat da zaustave Bosance. Mi nikad necemo imati prijatelje u juznoslovenskim narodima i njihovim nacionalnim drzavama. Mozemo se pouzdat samo u same sebe i vanevropske drzave.
Harise, svaka ti cast!!!! Da je Bogdo vise politicara tvog kalibra
AFERIM Harise!!!! To zmaju!Samo nasatvi dovodit investitore!Mozda se napravi i poneka fabrika hala hrane i mljecnih proizvoda za export! Sta treba imatu vidu je exportovat VODU!Nasa drzava ima najveci potenical u regiji,samo treba napravit infrastrukture! NAPRIJED Harise cio zapad i srbija lizi cipele svima rapskim zemljama,SAMO naprijed! BiH4EVER!
Svaka cast harise. Tebe treba dozivotno cuvati u tom Predsjednistvu BiH. samo nam ti donosis svjeze investicije u BiH.
HARETA ZA CARA
Nek je on dosao, ovakvi ljudi i odrzavaju BIH, da nema Harisa i posjeta kao ovaj iz Kuvajtu vec bi odavno Muslimani zivjeli u velikoj srbiji, a vi nastavite da krtikujete sve odredom nataknem vas na onu stvar !! Peace & Love
Donijet ce vam šeik donaciju od 1 marke. Za toliko će mu Haris prodat energoinvest.
Grli Harisa - što i ne bi. Haris mu je prodo zeničku željezaru za 1 marku.