Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće, podnesi.
Padaj silo i nepravdo, Narod ti je sudit zvan. Bjež'te od nas noćne tmine, Svanuo je i naš dan. Pravo naše ugrabljeno, Amo natrag dajte nam! Ne date li ne molimo, Uzet će ga narod sam. Gradove smo vam podigli, Turne, kule gradili. Oduvijek smo roblje bili, I za vas smo radili. Nevolja će biti vela, Po palači tvrdimi, Kad vidite da sa sela, s mašklinima gremo mi. Nastati će novo doba, Matija Ivaniću! Ustati ćeš tad iz groba, S tobom u boj poći ću! Zastava će nova viti, Iznad naših glava tad. Radnik seljak jedno biti, Isti im je trud i rad!
hoce,samo je ti daj!
Biće nam sigurno bolje bez tebe, premijeru, i bez sto i jednog ministra na kojim god hoćeš nivoima vlasti, biće nam bolje bez entiteta i kilavih kantona!
Peticija za ukidanje kantona u Federaciji BiH: https://www.change.org/petitions/ukidanje-kantonda-u-federaciji-bih
OOOOOOOOOOOOj pa ovo je vrhunac zali se covjek na huligane sto su preskocili "neke" objekte ma ti ne da trebas dati ostavku majmune nego ako zelis glumiti finocu idi sam direktno u zatvor ,zakljucaj se i kljuc progutaj .
Ovo vise nisu demonstracije "gladne djece" za sve ovo sto se dogadjalo proteklih dana i ono huligansko-rusilacko ponasanje odgovoran je vojvoda Fahro Radojica Radoncic, on je 2010 isto ovako pokusao paliti i rusiti ono zasto su mnogi zivote dali, a i sada rusi i pali ono zasto su sinovi BiH zivote dali, nek te bude sram i stid vojvodo Radoncicu.
Bice ti bolje -podnesi ostavku odmah (doktor)
http://www.youtube.com/watch?v=PkTX5qG-4S0
Ukinuti kantone!!! 100 vlasti, ministarstava, voznih parkova, komisija, vila, vikendica itd....
takoo vam i treba žohari !
SVI U SVIM KANTONIMA I OPCINAMA FBIH: 1. RASPISATI VANREDNE IZBORE ZA APRIL OVE GODINE 2. NEOPOZIVA OSTAVKA ODMAH 3. TEHNICKI MANDAT SADASNJE ADMINISTRACIJE DO VANREDNIH IZBORA
BESLIC OSTAVKA, ZDRA'O! TO KOPILE VODI MOSTAR GODINAMA I VIDIMO REZULTAT. BESLIC NEOPOZIVA OSTAVKA!
SVIM POLITICARIMA NA VLASTI. RASPISITE VANREDNE PARLAMENTARNE IZBORE I NIJE VASE DA SE "BRINETE" KAKO CE BITI POSLIJE VAS.
treci treci treci treci ajmoooooooo treciiiiiiiiiiiii i opleti djurdjo
Cuj neplaceni godisnji.Pa vi ste 20 g na placenom godisnjem. Nema s vama vise dijaloga,ne treba ih uopce pustiti da pricaju vise i valjaju demagogije. Neka pricaju kad budu na optuzenickoj klupi.
Cuj neplaceni godisnji.Pa vi ste 20 g na placenom godisnjem. Nema s vama vise dijaloga,ne treba ih uopce pustiti da pricaju vise i valjaju demagogije. Neka pricaju kad budu na optuzenickoj klupi.
Pa on ce se izvuci sa ostavkom,mozda ga je bolje pozvati na odgovornost...
To se podrazumjeva