Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo preduzece je kao i vecinu unistila pljackaska privatizacija koju su proveli SDA i HDZ sa svojim partnerima oi koji su pogodovali tajkunima a radnike ostavili na cjedilu, al izgleda da narod u nas voli kriminalce pa su ih ponovo izabrali na izborima
Ovi radnici su svakako zasluzili da im se pomogne,a premier voden predhodnim iskustvom i zeljom za pomaganjem ,koje mu naravno niko ne moze osporiti i ovaj put ce pokusati pronaci rijesenje za Gredelj !
Cicarito-slazem se u potpunosti,ovo je preduzece zrtva lose dugogodisnje nacionalisticke politike,sluzilo je samo kao dobar izvor za sopstveno punjenje dzepova i bankovnih racuna pojedinih SDA ublebasa !
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dobro je, sada nek im SDA pomogne i HDZ koji su i doveli firmu u ovo stanje...
Nadam se da ce im pomoc covjek koji je do sada mnogim pomogao, a samim tim i obavljao na najbolji nacin posao. Mislim da ce Niksic pronaci i rijesiti ovaj problem, jer bojim se da ce i ako se cekala SDA i HDZ ostati i bez ostalih placa i posla vjerovatno. Nego rijesiti ovo na najbolji nacin!
Pitam se samo kad je nastao ovaj dug od 40 plata?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
i opet niksic rjesava probleme koje su napravile prosle vlade, e dzaba sav njegov trud sada ce ovi nacionalisti opet sve da uniste
Ne znam cemu trud, kad su ih u ovakvo stanje dovele nacionalisticke stranke SDA i HDZ, a opet su izabrane od strane naroda. Ocito smo svi zadovoljni, a oni se nisu dovoljno nakrali i dovoljno firmi doveli do propasti, pa da utrvde gradivo.
neka ovi radnici kao i svi ostali koji imaju problema odu kod Izetbegovica juniora, on ce rjesiti sve njihove probleme oko radnog mjesta jer je obecao 100.000 poslije izbora
Niksic i dalje odgovorno izvrsava svoje duznosti. Ne smijem ni pomislit na to kako bi nova vlast rijesila ovaj problem tj. ne bi ga znala nikako ni rijesiti.
Ma pravo odgovarn lik, i on i lagumđija i reketas hađic. Upravo ste zato ovako dobro prosli na izborima.
Sada ce SDA poceti revitalizaciju ovog kao i svih drugih preduzeca i zaposliti 100.000 ljudi koliko su obecali! ah snovi pusti snovi...
A ne kontam Niksicu zasto ti poturas ledja,pa i njih su kao i ostalih preko 130 preduzeca sirom Federacije opljackali kriminalci iz SDA,pa su ih prodali Hrvatskoj (Vlada prije ove),i sljam je pored svega opet glasao za SDA,pa neka im oni rjesavaju probleme.
Do sada se pokazao kao najbolji premijer ikada sto je Federacija imala, pa neka zavrsi tako kao najbolji, i ako su mnogi po njemu udarili od medija pa nadalje!
spremno za top komentar...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Šta će i on pomoći u odlasku kad nije do sada ?
Ako nista nije odmogao kao njegovi prethodnici koji su i doveli firmu u ovo stanje
Sve će vam riješiti vlada FBiH, dneka ste se njima obratili. Nermin Neko Nikšić rješava probleme ko Torabi.