Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj hamza ne dao ti bog da si negde u novom sadu! pojeli bi te za noc! uredili i pojeli! koji madjari madjara ima u vojvodini manje od 15 procenata,srba oko 68!,a slovaka koji ocima ne mogu videti madjare oko 10 procenata a sto se tice negotinske krajne ne lupaj! znaci ne mozes nista raska oblast je izdeljena na crnu goru,srbiju,a izmedju vas i njih ima u srbiji pogranicnih oblasti gde su srbi vecina,i republika srpska@ TI BESE ONAJ HAMZA STO JE POZIVAO NA OLUJU,E TAKO HAMZO KAD VEZUJES ZASTAVE SA ONIMA KOJI SU ISTI KAO I TI! PREVRTLJIVE PRIRODE! OSTA TEBI RAHAT 23 PROCENTA!
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/Политика/859298/Власи+и+Бугари+незадовољни+положајем.html
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/Политика/859298/Власи+и+Бугари+незадовољни+положајем.html Pa ako dodje do disolucije Bih neminovno dolazi do disolucije Srbije...Vojvodina vjekovna Madjarska zemlja,Negotinska krajina odnosno Vlasi hoce pripajanje Rumuniji,Bugari traze svoja prava do Nisa sto im je i pripadalo,Kosovo trazi Presevsku Dolinu,jos samo Sandzak da spomenem....
Imao je Kučan deželu nebeskog naroda pa lijepo čovjek ustade, ode i napravi šengen prema nebeskom narodu ima se može se ;)
Ma sve si u pravu...a zamisli koliko su vasi \"najbolji\" onda sposobni kad ne mogu na kraj izaci ni sa nasim kukoljem koji ostade.
Nemoj tako evo pogledaj vas sve što valja ode u Zagreb i Hrvatske, a kukolj ostavite ovdje pa mu zbog nekih nacionalnih kvota treba dati rukovodeća mjesta i ministarske fotelje a ne zna se krua najest.
ode ova nakaza od kvazidrzave u 3pm..... Bosnje sretno vam bilo na vasih 23%, kad budete gladni konacno cete da shvatite da vam nisu drugi krivi no samo vasa nesposobnost i poganost.