Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo znate optuživat' SDA, a SBB i SDP su cvjećke? Predsjednik SBB-a je je cvjećka jel? Ako već optužujete, onda optužujte sve, a ne samo SDA. Zar vam je toliko krivo što na svim poljima imaju apsolutnu/relativnu većinu?
Lijepo je vidjeti da SBB i DF zajedno imaju vise glasova nego SDA. Ipak je vecina bosnjaka gradjanski nastrojena.
Narodi ih izabrali i neka su! Ovo im je popravni. Siromaštvo i bijeda su uzeli maha i trebaju se latiti posla, a ne mandat potrošiti na sebe i međusobna prepucavanja.
Ja ne znam ko je glasao uopce za ove ljude, pa koga god upitam svako im odmah mater spomene!
Ja sam glasao za nacionaliste, a koliko znam mater su posebno spominjali Lagumdžiji, Nikšiću, Hadžiću, Bakiru Hadžiomeroviću, itd.... Vidjelo se po izbornom rezultatu. Pad broja glasova po kantonima za 150.000, debakl za bošnjačkog člana predsjedništva, odnosno da je gotovo 50.000 glasova više Emir Suljagić iz DF_a imao, u odnosu na 60 minuta novinarčića. Ne treba nam "novo lice u politici" kako se predstavljao, jer je on bio političar i dok je vodio 60 minuta, već nam treba odlazak SDP crvene gamadi i konačno gašenje te stranke. Narod je na demokratski održanim izborima rekao svoje, SDA se vratila, jaka i odlučna kao 1990-te godine. Vi ste sada samo gorka prošlost za Bošnjake, i ako Bog da nikada se više SDP neče vratiti. Građani BiH imaju novi SDP a to je Demokratska fronta, i naravno DF će biti najjača opoziciona stranka u FBiH, ako SDA pogriješi eto DF-a na vlast ali to sigurno neće više biti crveni kmerovi iz Alipašine ulice. Odzvonilo vam je SDP-ovci...
Bakire slagao si! U izbornoj noci rekao si 225 hiljada a CIK kaze 227 :)
Bio skroman čovjek :)
odmah je slagao a nije kako treba ni zakoracio u novi mandat :D
Opaaa, još onog zločinca iz RSa pustite iz zatvora da se kandiduje i dobrodošli u 92. Puške na ramena i opleti.
Lagumdžija doživio debakl. Kmeeeeeeeeeeee Kmeeeeeeeeeeeeeeee :D Povratak nacionalizma i smrt crvenih smradova
I sta cemo sad,treba da ocekujemo neku novu bolju buducnost...pihhhhh
Lagumdžija doživio debakl. Kmeeeeeeeeeeee Kmeeeeeeeeeeeeeeee :D Povratak nacionalizma i smrt crvenih smradova
I ova dvojica naravno uz uvijek raspolozenog Dodika djele nam ovo malo BiH !
Lagumdžija ti je izgubio ustvario doživio debakl. Sad prvo Vladu Federacije izmjestiti iz Alipašine ulice kako ne bi komunjarama pod kirijom bila, a nepostojeći SDP može komotno ključ u bravu i zatvoriti stranku isto što je Ibrahim Spahić uradio s Građansko-demokratskom strankom BiH jer je vidio da godinama ne može preći izborni prag i da nema ništa od glasova naroda. Vidjeće i Amer Jerlagić sa nepostojećom Strankom za BiH da već na narednim izborima odustane od politike i ugasi SBiH. Lagumdžija i Damir Hadžić trebali bi odustati od politike kao i ostale komunjarice iz SDP-a jer je upravo sada Željko Komšić od Demokratske fronte (DF) stvorio novi SDP, koji je više građanski, više lijevo i narandžast je a ne crven i normalno SDP nema šta tražiti jer su tek peta po snazi partija u Federaciji, dakle na nivou Seferovog BPS-a. Čak je i Naša stranka jača od vas komunjarica. NSRZB, SBiH, SDP i Stranka za evropsko Sarajevo neka odustanu dalje od borbe, nema više smisla... nek se ugase...
Što me ovo podsjeća na nešto, ne mogu se sjetiti. Jedan u zatvoru, politika ostala ista. Narode, koliko godina nam treba? Ili ne treba, nekome dobro očito. Pardon, većini.
koja dominacija gospodina čovića.
Lapsus , lopova Covica.
on ti je jedan od preCjednika naredne 4 godine.. malo poštovanja, ja poštujem odluku bošnjačkog naroda da ih predvodi izetbegović.
PRIKAŽI ODGOVORE (20)