Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je suis Srebrenica
Zasto nema komentara na clanku u kojem se spominje pracenje "govora mrznje" od strane ovlastenih agencija. Je l' ovo Klix dosao tobe pa odlucio da onemoguci nacionalisticka divljanja koja su mu godinama dizala posjecenost?
kako sam cesto u Sirokom Brijegu vidio sam plakat od ovog parka (restorana i jezera) pito mjestane koliko mi treba do tamo vremenski,dobio informaciju da mi treba satal....nisam se previse mislio i samo okreno ka Blidinju,sve je nov asfalt osim na 2-3 kilometra odmah prije jezera ...a kad se ide iz Bosne tj Sarajevo-Jablanica-Blidinje put je dosta losiji.Tako ako sre vec u Hercegovini Mostar,Siroki ili Posusje odite na tu planinu i vjerujte necete pozalit znaci standar je europski nek ne pise ko nije vidio... imam sad zelju otic na ski lift ali treba i love tako da otpadam :/
francuzi cetnicima pomagali cjeli rat sad ih zalite treba im jebat mater
Svaka čast KLIX-ovcima za ovu vijest o "Kebabu u Češkoj". Ovakvih postova treba da se smiri malo ova islamofobija!
Cesi goapoda. Da imam para sad bi otisao u Cesku
Kako bi se tu uklopilo apartmansko naselje?Pitaju mmogi ljubitelji prirode i bizmisa!Npr. Bake!
Lijepa je naša zemlja....A oni što je vode...Gadno mi i da govorim.
Svaka čast KLIX-u na vijesti o "Kebabu u Češkoj". E ovakvih vijesti nam treba da se smiri malo islamofobija u Evropi i BiH! A onda nećete morati ni komentare ukidati.
A da ne ubijate muslimane širom svijeta i ovako se odnosite prema islamu, ne bi ni bilo ovakvih napada.