Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A da pojeftini plin, struja!? Pa da fosilna goriva zabranimo! Sta mislite o tome?????
Pojeftinio plin na tržištu, ali nama smanjili manje, i povećali cijenu distribucije jer u Sarajevogasu treba otvoriti još praznih poslovnica i ugurati nepotrebnih.
Chuck Norris diše punim plućima u Sarajevu.
Kad papci i po stanovima u uzem centru loze...
Ja sebio kupiJo masku i boli me cundarko sad.
Prde Murat ne more se durat.
Klasican teror seljakluka i krkanluka nad normalnih gradanima(Ako ih je u gradu i ostalo?),tipican primjer urbicida,zato nema na putu ni opanka,nit plasticne flase,a kao i obicno niko se niti zacrveni,a ne da odgovara?!Fuuuuuuuuuuuuuuuj!
Znaci sarajlije za dom spremni? :)))
kakva pripravnost ko mora raditi mora i izaci iz kuce meni trebaju dva sata do posla i nazad uglavnom idem kada je najveca magla a imam tezi oblik astme ali koga briga za to ja moram ici raditi kakvo god da je vrijeme vani.
emi glupa si stvarno vjerovatno si neka usidjelica koja samo stoji pored prozora i olajava komsiluk i nikad nisi izasla vani po ovakvom vremenu probaj pa ces vidjeti kako je bolesnim ljudima ja za ova tri dana kako sam izasla da bih radila ostala sam bez glasa a sigurno nisam pjevala kozo glupa.
Fuj u kakvoj zagadjenosti zivimo
U USK zrak ko na Triglavu.
Ljudi zaposleni da mjere zagađenost i onda izmišljaju ovu pripravnost. A u isto vrijeme to ministarstvo izdaje dozvole za nebodere čime je u gradu sve gore... Najunosnije ministarstvo dobio nezaobilazni ministar Lukić, i već smo zaboravili Petrovića, koji je isto ovako šupljisao, a kažu uzimao procenat od spratova. Obični građani trpe, osim onih koji naprave vilu na Poljinama (gdje imaju i čist zrak i dobru vodu).
Uskoro će biti "stanovnici Sarajeva - osim sa Poljina - već 20 dana nisu vidjeli sunce".. http://www.klix.ba/vijesti/svijet/zagadjenost-zraka-stanovnici-pekinga-vec-20-dana-nisu-vidjeli-sunce/151201004
Dok ne bude S-njega, biće S-moga
zato mogu studenti, studenti mogu prezivjeti nuklearku.. studenti na uliceee, ajmo pederiii
Citat: Napominju da je kažnjivo svako spaljivanje otpada u kućanstvima i upućuje se poziv da se u slučaju sumnje, takva nedozvoljena postupanja prijave nadležnim inspekcijama općine! TAKO JE ! A GRADNJU NEBODERA NADLEŽNIM ORGANIMA NIKAKO NE PRIJAVLJIVATI, jer bi to moglo bit smijetnja ANEKSIMA ZA DOSTNE spratove ko što je nedavno sa trgovinsko, islamasko -konferencijskim centrom NOVI GRAD ! Izganjo Efendić jednospratni objekt ko da je Sarajervo London a sad se već UFURO na veći broj spratova od Fahre na istom lokalitetu. Gdje je kako kažete samo u zaletu ZAGAĐENJE radi zaustavljanja ruže vjetrova skočilo već za 2000% !! Uhapsit BAkir Proijektanta, načelnika Efendića radi krivičnog djela zagađenja okoline, PA NEK OSTANU U PRITVORU SVE DOK ZAGAĐENJE NE SPADNE, ZNAČI DO LJETA, i prestane loženje !!
Ma daj bolan..ne mogu planine zaustavit strujanje vjetrova..da neboderi zaustave.. Svaki grad u kotlini u ovo doba ima problema s maglom..jer je u rupi.. I da nema grada..ni zagadjenja..opet bi imao prirodnu maglu..ovako je samo "obogacena" ljudskim zacinima
Sarajevo nije u rupi nego u prirodnom kanjonu koji svjež zrak sa JAhorine nosi niz kotlinu rijeke Bosne. London ti je braco ovo sa smogom pretrpio 1954 ! NAkon istih tvrdnji da strujanje zraka niko ne može zaustavit. KAd je umrlo dovoljno Londončana uvedene drakonske mjere. A da ima manje nebodera od Sarajeva a 25 puta više stanovnika, pa uzmite Googlemap pa prebrojite :))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
loži se ćumur po fakultetima i domovima, eto zašto