Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još malo pa je i tvoja prošla vladavina. Dosta si pričao i obećavao...
Cak 250 ahahahahahaah Bjez ba Harise, dosta vise i tebe
Evo vidite ovo: http://www.youtube.com/watch?v=FQExBjYRCqw&NR=1
Hvatam ja svo vrijeme ciji si ti?!?? Sad vidim da si i ti dio te MAFIJE okupljene oko najveceg mufljuza, lopova i lazova Harisa S. i stranke ZaGraBiH!!! E moj lloyd, ja konto ti neki intelektualac koji kriticki gleda na stvari, a ti si samo harisov podanik vjerovatno se dobro uhljebivsi, na ovaj ili onaj nacin. Uglavnom, skim si takav si, a ti si sa NAJVECIM LOPOVIMA i LAZOVIMA! FUJ!!!
MAJKO,TVOJI NISU SEKULARISTI.
ZA-ZABLUDA.
To je po onoj \"po prstima i po nosu.\" Ovi crveni uvijek nesto prijete, a nista ne bude od toga. Tako ce biti i na ovim izborima.
Jebaće vas SDPBiH, tebe i šefa tvog kartela SBiH!
SVE JE TO SUPER STO RADITE, ALI IMA PREVISE BANDE MEDJU VAMA. SVAKA CAST HARETU I DUDAKOVICU, ALI CINI MI SE DA SU ONI JEDINI VRIJEDNI TAMO. STO SE TICE ELEKTRANA, SAMI SE ZADUZITI I DA IH NASE KOMPANIJE PRAVE I DA NASE KOMPANIJE PRODAJU STRUJU I TO NE PREKO LAZAREVICA ILI EKIH DRUGIH SRBA, NEGO OSNOVATI KOMPANIJE KOJE CE ISTO TO RADITI.
samo 250? zabio ga je sebi haris. al pravo.
Na svakoj banderi gdje se nalaze plakati 5 vladajućih stranaka ću nalijepiti RAT MAFIJI.ILI MI ILI ONI. Građani budimo promjena a ne matični brojevi. Njihova stara teza je da glasamo za svoje jer bi nas oni drugi mogli ugroziti. Mi nismo neprijatelji, naš zajednički neprijatelj je kriminalna vlast. Porazimo ih.