Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ GREŠKA TAKO JE BRATE! Ispravite ovo sa-x nije \"međunarodnih talaca tokom rata u Bosni i Hercegovini (1992-1995)\" nego \"međunarodnih talaca tokom agresije na Bosnu i Hercegovinu (1992-1995)\"
Da nece mozda i ovaj krepat ko slobo...
VECNA SU TI DELA SLAVA TI PREDSEDNICE UTEMELJITELJ SRPSKE!
...DABIĆU JESMO LI NESTALI,JESMO LI SE ODBRANILI,KAKO JE U ĆELIIJI AKO TREBA DA POSALJEMO PAKET POSTO JE GOSPOĐA LJILJA U NESTASICI TAKO SE PRICA PO GEN. TVOREVINI.......ISTRUHNI POLAHKO NEMOJ ZURITI PA TEK SI POCEO....A NA ONOM SVIJETU TE CEKAJU NEDUZNI KOJE SI POBIO....POZDRAVI SAUCESNIKE ---TI SI LJUDSKA SRAMOTA KAO I ONI KOJI SU TE PODRZAVALI KOJI SAD VIDE DA JE SVE BILO UZALUD PA SE PITJU ZA KOGA JE SVE BILO....MOZDA ZA UJEDINJENE SRPSKE DRZAVE NEMA STA IDEALI SU SKUPI AKO IMAS KARTU EVROPE VIDI KAKO STE SAMO RASPROSTRANJENI UUUUUU SMIJEHA NIKAD DOSTA POZ IZ MULTIETNICKOG SARAJEVA
Mora da ima sidu, pederčina stara... Kažu istražitelji povračali gledajuči njegove porno snimke.
Što duže živio uz što težu bolest...
Ispravite ovo sa-x nije \"međunarodnih talaca tokom rata u Bosni i Hercegovini (1992-1995)\" nego \"međunarodnih talaca tokom agresije na Bosnu i Hercegovinu (1992-1995)\"
Uvijek mi je smješno kad se prehlade iscelitelji. Popišaj se sebi u usta balvanu jedan
dabogda crkavao u najgorim mukama