Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neda Covic svoje kumove.Nece to tako lako ici.
@einekleineperversion Ako znas Diku onda si sigurno i ti iz Mostara.
HDZBiH nemože da dozvoli "pljačku" njihovog glavnog izvora crnog, nekontrolisanog novčanog fonda! Braniće to Dragan na sve načine!
I prekid sjednice Avaz ce prikazati kao napredak prema Evropi, a SBB ce biti najreformskija stranka jer su je prvi prekinuli. Divni psic Fahro Radoncic slusa sta mu Bakir kaze, o vreci zlata ne smije vise ni slovo napisati.
Bez poreza idu u EU ? Takva unija u kojoj se ne plaća porez na klađenje ne postoji.
kad je od naroda uzimati kroz zakone o radubtu ste jedinstveni.a ovo kao nije bitno.lopovi
Tu je samo cisti interes.Malo narod ijedne nacije ima koristi od "svojih"politicara.Korist je za odabrane.Zadnji put kada je HDZpobijedio u Mostaru dobio sam par sijedih.Ali kad sam vidio da je na istocnoj strani SDA pobijedila onda mi je postalo svejedno.Malo nakon toga sam i otisao vani.Neznam koga moze dole zadrzati nekakvo dobro.
Mila moja Jelkice, ubuduće još možeš bez uplaćenog poreza dobit još nsamo kancelariju predsjednika Čovića u Banja Luci, u kancelariji iz koje je predsjednik Mile nedavno istjerao nepodobnog Ivanića :))
Super, neka HDZ-ovi hercegovci u međuvremenu strpaju još par stotina miliona maraka od kladionica u padže
Hoće Hrvati samo da traže i traže i traže. Pa ako su u svemu ravnopravni nek plaćaju i porez. Neće valjda Bošnjaci iz Mostara plaćati Čoviću novu kancelariju Predsjednika u Mostaru. :)) Nisu Hrvati LGBT populacija da neće da plaćaju porez jer su ugroženi. Zanimljivo, ali nisam nikoga u toj populaciji da se potukao na NACIONALNOJ OSNOVI ! jer LGBT vodi ljubav a ne rat !
@kuga Evo ja sam Hrvat.Gade mi se kao i tebi.Neznam sto nas sve isto tretiras?
@dragandjogic Izvini , HDZ Hrvati. Naravno nisam protiv toga da i Hrvati dobiju nešto BEZ OBZIRA NA STRANKU, ali stalnim inzistiranjem na ugroženosti ispada da su ih bošnjaci protjerali i iz republike srpske. Tamo ne samo da nemaju nikakva prava ali veoma vole Srpsku, stimulirani antologijskom ljubavlju Mileta I Dragana, koja je vjerovatno krunisana i spolnim odnosima ( imam jednu sliku iz kreveta, al hade da je preskočimo ovaJ PUT).
Gdje ćeš na hercegovački lobi, pajdo dragi? Prije bi prodali grobno mjesto svoje pokojne babe, nego pristali na plaćanje poreza "državi koju ne priznaju". Opet će, kao i u slučaju inspekcija, SDA podviti rep pred HDZ-om. Sistem te laže!
Zato stiže kazna u oktobru.
Teska borba je pred parlamentarcima.Mozda zbog toga i traze pojacanje 8 "savjetnika".