Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ (@@žalosno) Bosnjak je turcizam za Bosnjanin, kao sto je i Bosanac moderno za Bosnjanin. Prouci ti tu istoriju malo bolje. A sto se tice religije.... etnicka pripadnost ili nacionalnost nije isto sto i vijerska pripadnost. Samo zato sto je neko Srbin ne mora da znaci da je automatski pravoslavac, ili da je Hrvat samo katolik. Tako i musliman nije etnicka pripadnost, nit\' je svaki Bosnjak musliman. Takav nacin razmisljanja nigdije u normalnom svijetu nema, samo kod srba i hrvata. Kao Bosnjak ateista, bemje ti ja tvog izmisljenog boga i svece kojima sluzis. Samo ti kazem citajuc bibliju, da Isus bi vas se sviju odrekao.
Bošnjanin i bošnjak (jezička nezgrađenost) nije isto Kulin Ban kaže \" u ime oca , sina i svetoga duha...... \" i na kraju povelje \" Tako mi b(og\') pomagaj i sie s(ve)t(o) evan\'đelie. Ja Radoje dijak ban pisah\'siju knjigu poveljov\' banov\' od\' roždstva H(risto)va hiljada\" zaključuje povelju.. Amin, a kada je otomanija došla, bogumila nije bilo na prostorima BiH..
Koga su onda Tvrtko i Kulin nazivali dobrim bosnjanima?
dragi pipi, pročitaj koju knjigu bruko! neznaš ni kakva ti je zastava ni grb, to je ona žuto plava sa zvjezdicama (testna). Ljiljani su simbol monarhije i plemstva pitaj kotromaniće i nemanjiće. srbi i hrveti nisu iz hrvatske, to su nacije starije od bošnjačke (since 1992), bosanci smo regijonalno a od 1995 i država. Prvo su postojala plemena SH, pa su nastale države. pročitaj, pličaku od lumena ccccccc
NIJE nikad bilo u Bosni i Hercegovini \"entitetskih zastava\"-srbski i hrvatski nacionalni gradjani nek se vrate svojim maticama! BiH-a IMA svoju jednu i jedinu zastavu svih njenih gradjana s LJILJANIMA koji su simbol Bosne i TACKA! Onda nek sandzaklije mijenjaju zastave u nacistickoj srbiji i crnoj gori!LiLIUM BOSNIACUM!!!!!!!!!!!!!!!!!! BiH4EVER!