Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro je to da bosnjaci budu deo vlasti u Srebrenici i tako se ukljuce u procese donosenja odluka.Ovaj trend treba da se nastavi i u celoj Srpskoj.Svima ce nam biti bolje kada manjine, a pogotovo bosnjacka, shvate da druge domovine osim Srpske nemaju i da je njihov glavni grad Banja Luka.Probleme koje imaju moraju resavati kroz institucije sistema Srpske a ne uvoziti ih iz Sarajeva.
@Vladimir..nije ne slago niko,jer sam nonstop u podrinju..😉
mrak je jos uvijek nad srebrenicom
Narod je izabrao,ali da nebi sve islo kao po loju moraju da se udruze kocnicari.Nikad mi nece biti jasno ako narod izabere nekoga i taj neko dobije vlast,zasto je neophodno imati OPOZICIJU,kao demokratski je imati nekoga ko ce kritikovati vlast,pa taj neko je samo kocnicar,i nekritikuje samo vlst vec i narod koji je izabrao vlast.Osim toga opozicija netreba kritikovati vec pomoci vlasti da unaprijede zivot u zajednici.Borba protiv vlasti donosi stetu drzavi,a sitne poene opoziciji.
Prema popisu iz 2013. Bošnjaci su solidna većina u Srebrenici, a SDA je već pred izbore znao da gubi jer su Srbi imali zajedničkog kandidata, uprkos ogromnom broju glasova koje su dobili iz dijaspore i drugih delova Bosne. To samo pokazuje kredibilitet tog popisa, čiji je osnovni cilj bio da se maksimalno poveća broj Bošnjaka u RS, odnosno da se predstavi lažna struktura stanovništva RS koja bi služila politici unitarizacije Bosne na kojoj zapad insistira još od 1995.
SREBRENICA u Srbiji nepostoji,malo si se zezno..Jarane imaś li Kartu.Uzmi i pogledaj i nemoj dinare nositi,tam se trośi konvertibilna marka.Valuta cjele BIH.
Neko te edebelo slagao, samo da vidis kako sroski dinari idu u Srebrenici. Primaju ih svi.
SREBRENICA PRELIJEP SRPSKI GRAD
zekonjaaaa :))
Bicerepriza.Śta kmećiś.Idemo na svoje kad źelimo po bosni Podrinja ima hvala allahu dovoljno..Nije ovo posle rata kad su se uvalili u kuče i nisu dali uči i pokrali sve kad se iselilo.
@drinsky1. Eh moj ahbabu kad ćeś ukljućiti kontalicu..Ja tebi telekom ti meni pośtu😂
Stari dobri dil, ovako funkcioniše sve u ovoj zemlji, tako daje svedno za koga glasate, jer su svi u nekim interesnim koalicijama po sistemu " JA TEBI-TI MENI, A BUDALE KO ..BE ". Nepisano je pravilo među njima da niko nedira velike i ozbiljne igrače i privredni kriminal, dok se svi ko papige zalažu za EU integracije, hapšenje ratnih zločinaca, te za što više sredstava na ličnom kontu, sve su to sada milioneri i bogataši sa nekretninama, a za " IDEALE NEKA GINU BUDALE ".
Dio SDA podržava izbore koje su Srbi pokrali Bošnjacima ??