Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa valjda i nasi mogu tamo prodavati onda bez carina, ne kontam sta se tu gubi...
E SAD CE morati pustiti uvoz auta bez ogranicenja , kupicu mercedesa 300 dizel sest cilindara za 300 eura i po vazdan obalom pored predsjednistva do vijecnice pa ukrug An AN An AnANANANAaaa
Evropska unija je u fazi raspada, sto nama daje velike sanse da udjemo u EU,a uci cemo kad ostanu Rumunija, Bugarska,Grcka i dr nizerazredne clanice!!!
@BaboMurat ajde ne seri... Eu nam omogucava rad u eu i plate eu a eu se nece raspasti
@ThislsSparta Za tvoju informaciju jedna od najbitnijih clanica V.Britanija zeli da napusti EU... I odavno kriza koja vlada medju clanicama dovoljno ti govori cemu sve vodi!
...jel im bake šta išaretio iz oic-a?
BH sudije se loze na Hag.Hakalovic i Salcin oslobodjeni za zlocine u Trusini.I traze nadoknadu stete.Zanimljivo.
Ne mogu zamisliti od onakvog uhljeba i nacionaliste Sarovica da moze ispasti ovako dobar politicar. I od onakvog nenacionalistickog DickaDo da moze ispasti onoliki ratni huskac.
Nemoj te da propustite ovakvu priliku koja nam se nudi...voz polako odlazi!
Spasit ce nas taj voz samo ako nas udari
Ruku na srce Sarovic je jedini koji radi svoj posao.Steta sto je u manjini medju korumipranom neradnickom stokom.
malo supe na viljušku