Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da zarati profesionalni vojnici bi komandovali iz kancelarija i bunkera a obicni narodi bi opet ginuli i to najvise omladina ovo pise rvi koji je nekad bio mlad a sad zaboravljen i nevidljiv od heroja i patriota koji su u ratu bili u pozadini logistici i sirom svijeta
@azem e ako bi to uradio stekao bi odlicne preduslove da poslije rata u najmanju ruku postanes premijer s par miliona u dzepu i jos da narod glasa za tebe kao najveceg heroja i postenjacinu
Pa, oficiri, pogotovo skolovani visi oficiri, ne mogu da ginu u prvim redovima. Ako imas sposobne i skolovane oficire onda ni 'obicni narod' ne gine uzaludno kao ovce nege su prvo obuceni i uvjezbani a onda propisno vodjeni. Zasto su hrvati postigli tako brz i efikasan uspjeh u oluji? Da nije zato sto su im zidari vodili vojsku (znam, i NATO je obucavao, naoruzavao i podrzavao iz vazduha)?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Molim te Bože uvedi obavezan vojni rok kad vidim u sta se muškarci pretvaraju muka mi.
Ali da ga i žene služe pod istim uvjetima. Ipak žene trebaju biti ravnopravne, pa tako i u odbrani :-D :-D :-D
_XY_ to se slažem čisto da im se stavi do znanja da ne mogu bez nas
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ova prva na slici lijepa :)
Ovo je sve plan da kad se RS otcjepi, da samo pognute glave kazemo: "A staces." Najgore je povratnicima u RS. Oni su heroji. A mi u Federaciji imamo politicare koji govore: "Incko, de im reci da ne mere to tako"
Samo nam nemojte opet mirovinskom na teret , po običaju, uvalit još tih 700 ljudi u naponu snage ( 30-togodišnjaka ) . . .
Nas kada bi sada napao hor " Beckih djecaka " pokorili bi nas kakva nam je omladina . Jad i Cemer umjesto da imamo vojsku bolju od drzava okruzenja nas stalno nesh smanjuju umanjuju i dezintegrisu . Narod koji je prezivio genocid mora da se pobrine da ga vise nikada ne dozivi i da je sposoban makar da se brani a danas Bgm bez vojske tesko nama ...
dosta uhljeba bi ostalo bez mjesecnog dohotka
Ukinuti tu tzv vojsku. Ionako je potrebno onoliko vojnika koliko je potrebno za ucesce u okupacijama tre ih zemalja.
Ionako je ova, nazovi, vojska obična šprdnja. Kada vidim kakvi su to profesionalci, dođe mi da puknem od smijeha.
@NinoBelovSRB "Ovo su mehanizmi koji će Oružane snage BiH učiniti još više interoperabilnim sa NATO-om, a značajan je u kontekstu kredibilnosti i daljnjeg napretka Ministarstva odbrane i Oružanih snaga BiH" Ministarstvo odbrane BiH VAŽNO JE DA SE BOSNI I HERCEGOVINI OMOGUĆI ULAZAK U NATO.
@ADLER BIH neće ući u NATO nikada, sa ovakvim trenutnim sistemom. Jedino ako se 23,7% formira, e onda je moguće da uđete, do tada ne.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma s obzirom kakva nam je vojska, najrealnije je da se ukine, kad nije kako treba i ne treba nam!
@BaboMurat "Ovo su mehanizmi koji će Oružane snage BiH učiniti još više interoperabilnim sa NATO-om, a značajan je u kontekstu kredibilnosti i daljnjeg napretka Ministarstva odbrane i Oružanih snaga BiH" Ministarstvo odbrane BiH
Pa s obzirom kakvi su oslovi života slabo ko želi da žrtvuje svoje živote..
Za šta ?
BAKIRE 100 000 RADNI MJESTA
Bolje da je rekao 100.000 Ekonomskih emigranata ... I to je radno mjesto ...
Kako da blokiran reklame sa ove Aplikacije 😣
AdAway blokira sve reklame.
Najveca nelogicnost je bila ukidanje obaveznog vojnog roka nakon rata i agresije. Umjesto da smo se necem naucili mi smo bas tada odlucili da nam ne treba vojska.
Shvati to kako hoces. Ti imas imaginarne neprijatelje i moguca je dijagnoza sizofrenija.
kliks na jednom mjestu kaze smanjenje sa 10 na 7 hiljada, u sledecoj recenici kaze za 700... skandal i svet su za njih provjerena informacija, hahaha
Ne treba smanjivati već povećavati, što više oružja imamo možemo se više ponašati kao četnička JNA prema nama devedesetih.
trebalo bi ono, ali ko ce teroristima dati oruzje?!