Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da narod slabo vjeruje u Dodikovu riječ! Ne znam možda samo oko Banja Luke. Baš sam skoro pričao sa nekim ljudima iz Podrinja, ogorčeni su, prevareni od svih i baš im je smiješno o čemu Dodik priča kad se golim okom vidi kako se u Federaciji ipak bolje živi. Njima je zapravo potrebno neko novo vodstvo a nikako opet SDS! Mislili su da ce Dodik biti kakvo takvo bolje riješenje a ono opet jedan hoštapler i tiranin!
smijesno zar ne ? gargamel dodik cjelo vrijeme prica i svi lopovi politicari (cast izuzetcima)u rs kako je puno bolje nego u federaciji. da nema krize i da je ekonomski mnogo jaca i bolja od federacije . uuuppppsssssss malo prz sumaru . kad im treba para uvjek se osvrcu i traze od BIH a njenu zastavu bacaju , narode i narodnosti provociraju,citavu situaciju i zemlju blokiraju,sva blaga naroda BIH prodase .Casni srpski narode probudi se vec jednom .
ughh,, dobrih piii** u tzv. rs samo zbog njih moramo ukinuti to smece od blentiteta.
Jedini nacin da BiH ekonomija opstane jeste unutrasnje integrisanje ionako malog bh trzista, kao i dodatni poticaji domacim proizvodjacima, te njihova zastita od strane drzave. Zalosno je sto je lakse naci proizvode iz iz Subotice ili Osjeka u Sarajevu, Tuzli, Mostaru, i obratno proizvode iz Tuzle ili Mostara u Banja Luci.
Pitam se gdje su sad oni silni sto govore da se dobro zivi u RS???? Da jim nije maca jezik poruckala? Ovo nije atak na RS da se nebi ko nasao uvrijedzen ... isto trebaju da urade u FBiH ... odnosno u citavoj BiH!!!!