Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mislis da ce ti ovi sad obezbjediti...:)
Ko bi rek\'o čuda da se dese, pa SDA poplava odnese...
Ma da je i SANU mrš u mp3 svi skupa dosta nam vas je više, Mrš bando pogana. Uništili ste ljude, uništili ste nam živote gore nego ovi iz SANU jer ste vi zanjih 25 godina radili mamu vam vašu genocidašku udbašku sdaovsku. Sjašite više sa grbače naroda, a ti kretenu jedan hajvanski uzmi apaurin pa se malo smiri. Sikter hajvanu jedan idiotski...
SDP JE JEDNA OBICNA S.A.N.U - PROPAGANDA ideologije velikosrbizma KOJU CE KO UVIJEK SKUPO PLATITI PRAVI BOSNJACI a i PRAVI HRVATI ko i RBIH-a ! Lagumdzija je jedna obicna rupa srboslavije ! Da je JASNO SVIMA , nemam nista protiv Radoncica i SBBBIH-a a niti podzavam SDA !!! SAMO DA JASNO BUDE SVIMA ! Ima neki srbosmrdic koji je postavio par komentara s mojim nikom, moze svirati guslama slobodno, i to smrdljivim dlakama smrdo - k.urca !
Jos Bosanci NISU SVJESNI perfidne igre i uloge lagumdzije u svemu ovome ! Na KRAJU ZNACI OD DANAS VISE NECE BITI BOSNJAKA MINISTARA U VLADI RBIH-e, posto je lagumdzija OCEVIDNI GENOCIDAS SRBIN I SLUGA SANU ETABLISMENTU U SRPSKOJ VAMPIRSKOJ KAPELI SMRTI BEOGRADA ! \"\"\"\"Lagumdzija je jos gori od tihica\"\"\"\", lagumdzija je ono sto se najgore moglo djesiti RBIH-i , pravim Bosnjacima i pravim Hrvatima.\"\"\"\"lagumdzija i tihic\"\"\" su ista ofarbana jaja srpske ideologije velikosrbizma ! Pazi Radoncicu gdje si stavio NOGU ! A Covic je Hrvat ko sto je Bokasa AFRICKI KASAPIN Svedjanin, eto vam METAFORE ko su i sta su lagumdzija, tihic, covic, bevanda i ostala srpska bratija genocidasa ! ! KO CE BITI MINISTAR ODBRANA RBIH-E ??????????????????????? GENOCIDAS SRBIN ILI SLUGA DODIKA, NEKI JOS POTURENI BOSNJAK ?!!!!!! I jos OVO GENOCIDASI SRBI MOZETE SE SAMO NALIZATI \" BOSNJACKIH J.A.J.A\" BIVSEG MINISTRA ODBRANE SELMA CIKOTICA !!!!
hAHAHAH, jesi lud lik. Pusti se bolan Zelenih, propali su oni. Sad ce oni svi u ZATVOR
Volio bi i ti da si normalan. Pokusavas zaluditi ljude koji citaju komentare. To tvoja stranka, SDA, pokusava i uspjevalo joj je 20 godina, vise nikada im to uspjeti nece!
Odlično prezentujes svoju stranku SDA. Odlično prezentujes svog predsjendika Tihića. Al si glup i provaljen i povaljen! Daj argumente, a ne taj glupi copy/paste
Jos Bosanci NISU SVJESNI perfidne igre i uloge lagumdzije u svemu ovome ! Na KRAJU ZNACI OD DANAS VISE NECE BITI BOSNJAKA MINISTARA U VLADI RBIH-e, posto je lagumdzija OCEVIDNI GENOCIDAS SRBIN I SLUGA SANU ETABLISMENTU U SRPSKOJ VAMPIRSKOJ KAPELI SMRTI BEOGRADA ! Lagumdzija je jos gori od tihica, lagumdzija je ono sto se najgore moglo djesiti RBIH-i , pravim Bosnjacima i pravim Hrvatima.lagumdzija i tihic su ista ofarbana jaja srpske ideologije velikosrbizma ! Pazi Radoncicu gdje si stavio NOGU ! A Covic je Hrvat ko sto je Bokasa KASAPIN Svedjanin, eto vam METAFORE ko su i sta su lagumdzija, tihic, covic, bevanda i ostala srpska bratija genocidasa ! ! KO CE BITI MINISTAR ODBRANA RBIH-E ??????????????????????? GENOCIDAS SRBIN ILI SLUGA DODIKA, NEKI JOS POTURENI BOSNJAK ?!!!!!! I jos OVO GENOCIDASI SRBI MOZETE SE SAMO NALIZATI J.A.J.A CIKOTICA !!!!
Bevanda, je.bo ti p.as m.ater srpsku genocidnu, i tvoje LAZNI Hrvatski identitet, gn.jido jedna srpska genocidna ! Je.bo p.as m.ater tebi, spiricu, lagumdziji, tihicu, dodiku, covicu , vajklu i ostalim srpsko-turskim ot.pacima genocidasa i barbara ! Lagumdzija je vise nanio st.ete pravim Bosnjacima i pravim Hrvatima nego milosevic, karadzic i plavsicka cjelokupno ! KATASTROFA ! Znaci da ce SRBIN GENOCIDAS lagumdzija postaviti ZA MINISTRA ODBRANE NEKOG PREDSTAVNIKA GENOCIDASA PO NALOGU I KOMANDI \"BEOGRADA\" KOJI CE DATI POSLJEDNJI UDARAC ZA KRAJ RBIH-i, DRZAVNOJ I V O J N O J IMOVINI PODJELOM NA ENTITETE !!! USTAJ RBIH-o i NE DAJ SVOJE ! Svi patrioti RBIH-e KOLEKTIVNO TUZBA ZA IZDAJU I UDAR NA DRZAVU KOJU RADI LAGUMDZIJA SA DODIKOM ! Pravi Bosnjaci i Pravi Hrvati JAKA BOSNA JE GARANT I JAKE HRVATSKE , ZAPAMTITE SVI, SHVATITE TO !! A bevanda je jedna obicna srpska genocidna pic.kica !!! RBIH4EVER !!!!!!!
LAGUMDZIJIN UDAR ZA KRAJ DRZAVE RBIH-e i BOSNJAKA KO NARODA ! TIHIC I LAGUMDZIJA SU PARTNERI U SVOJ ZAVJERI I IZDAJI RBIH-E ! SDA JE SIMBOL BOSNJAKA , JOS NISU SVJESNI POJEDINI POSLJEDICA ! RADONCICU, PAZI SE, i tebe ce lagumdzija sredit kad tad !
KO CE BITI MINISTAR ODBRANA RBIH-E ??????????????????????? TO JE JEDNO OD NAJVAZNIJIH STRATESKIH MINISTARSTAVA JEDNE DRZAVE ? HOCE LI SE RBIH-a NACI PONOVO U SITUACIJI BEZ ORUZJA I ARMIJE KO 1992-E ? GENOCIDAS SRBIN CE BITI POSTAVLJEN ZA MINISTRA ODBRANE RBIH-e ILI SLUGA DODIKA, NEKI JOS POTURENI BOSNJAK ?!!!!!! BOSNJACI TUZITE LAGUMDZIJU ZA DIKTATURU, IZDAJU RBIH-e i ZAVJERE PROTIV DRZAVE RBIH-e i BOSNJAKA KO JEDNOG OD KONSTUITIVNOG NARODA I NARODA KOJI JE DOZIVIO GENOCID, ETNICKA CISCENJA I NAJGORE ZLOCINE PROTIV COVJECNOSTI KOJE SU POCINILI GENOCIDASI I BARBARI SRBI A ZA KOJE O C I G L E D N O - LAGUMDZIJA I DALJE NASTAVLJA RADITI INTENZIVNO ZA NESTANAK BOSNJAKA I DRZAVE RBIH- e !!! I jos OVO GENOCIDASI SRBI MOZETE SE SAMO NALIZATI \"BOSNJACKIH J.A.J.A\" BIVSEG MINISTRA ODBRANE CIKOTICA !!!!
OVO SVE JE STRATESKI CIN UNISTENJA DRZAVE RBIH-e KOJI DOLAZI IZ \"SANU \" ETABLISMENTA BEOGRADSKIH KAPELA SMRTI ! Zar niste svjesni da je strategija SKINUTI BOSNJAKE SA SVIH NAJVAZNIJIH POZICIJA, zar niste svjesni da ce vam za par sjedmica genocidasi srbi sa poturenim hrvatima unistiti DRZAVU I VAS BOSNJAKE !???? Jos JE SRBIMA GENOCIDASIMA OSTALO PODIJELITI DRZAVNU I VOJNU IMOVINU RBIH-e NA ENTITETE, I TU CE BITI KRAJ RBIH-e , USTAVNI SUD RBIH-e i TUZILASTVO RBIH-e JE U RUKAMA GENOCIDASA SRBA VEC DVIJE SEDMICE, LAGUMDZIJA JE DAO SVE DRZAVNE INSTITUCIJE I MINISTARSTVA EKSLUZIVNO GENOCIDASIMA SRBIMA, AKO SAD NISTE SHVATILI PODVALU I IZDAJU LAGUMDZIJE ONDA STE TOTALNI IDIOTI, SLJEPSI I GLUPI ! I oni koji predstavljaju hrvate nisu pravi hrvati, JEDINI KOJI VRIJEDI JE ZIVKO BUDIMIR ALI I ON LAGUMDZIJI SMETA ZA PLAN UNISTENJA DRZAVE RBIH-e ! RAZMISLITE DOBRO I REAGUJTE DOK NIJE KASNO ! RBIH-e ZOVE, PRAVI BOSNJACI I PRAVI HRVATI i PATRIOTI RBIH-e OPREZ !
u SDA je zavladala panika, bez funkcija nece moci vise prikrivati svoj kriminal koji su godinama cinili...da su se za drzavu i narod borili ovoliko koliko se bore za svoje fotelje mozda im se ovo ne bi ni desilo, a ovako napokon idu gdje im je i mjesto a nadam se da ce i odgovarati za svoje lopovluke
jadno je koliko se poslanici i ministri iz SDA bore za svoje pozicije, kazu da ce sada kriminal zavladati drzavom, a zaboravljaju da je upravo u zadnje dvije decenije bosnom vladao kriminal koji su oni vodili, dokazi su mnogobrojni od brankovica, tarika sadikovica i drugi njihovih kadrova...pokrali su sve sto su mogli a javna preduzeca doveli na dno dna, a o zivotu gradjana ne treba nista ni spominjati..trebamo se samo okrenuti oko sebe i sve je jasno
Drzava Bosna i Hercegovina je Nedzadu Brankovicu kupila stan (tačnije, on ga je izmuljao). Još nikada ga nije vratio. Sulejman Tihic je neki dan sebi i svom sinu kupio stan u najelitnijem dijelu Sarajeva. Odakle mu preko 300.000 maraka? Ukro ih je. Bakiru Izetbegovicu su pronasli 9 miliona maraka na racunu otvorenom u Njemackoj. Dokle ce narod vise ovo trpiti?
Nek se ustolici Radonjcic na stolici covjeka koji je prezivio Genocid,E pa ludi Bosnjo,hocesli ikada doci pameti,e ludi Bosnjo glasaj opet za ratne profitere....