Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu li se to probudili iz višegodišnjeg sna?
Jebem ti idiote mentalno retardirane,kriviti sad neku stranku za naciofasizam zato sto je na sjednici iznijela probleme povratnika,lako je drkat kitu u Sarajevu,Tuzli,Zenici i srat o nekakvoj drzavi,odite malo u rs,ma nema drzave ni na vidiku,e to je problem jeben.A normalno je da ce se ovi iz sda u skupstini drzavnoj bosnjake predstavljati,da nece mozda srbe ili hrvate ??????
CITA LI IKO DA JE BECIROVIC PREDLAGAO DA SE RIJESI OVAJ PROBLEM AL BOLIO IH KURAC A SAD KAD HOCE MALO POLITICKIH POENA KOFOL SE ZAINTERESOVALI
"Često smo ovdje u poziciji da se ponašamo kao politički vatrogasci, a vrlo rijetko ili gotovo nikako da preveniramo neke stvari, da pokušamo na vrijeme pretpostaviti šta bi se to moglo dogoditi i kako otkloniti eventualno neke probleme", kazao je predsjedavajući Doma Denis Bećirović. On je podsjetio da je početkom godine predložio Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Okvirnog zakona o osnovnom i srednjem obrazovanju u BiH. "I u tom prijedlogu izmjena i dopuna upravo se govorilo o ovim stvarima koje su sada eskalirale. Kada je ovo bilo na dnevnom redu, početkom ove godine, jedva smo imali kvorum, a gotovo niko u diskusiji nije učestvovao. Sada kad imamo problem svi traže rješenja, sad svi govore o tom",- kazao je Bećirović. KRALJ JEDINI POLITICAR KOJI NEMA MANU I NE VJERUJEM DA SAM PROCITAO NEGDJE DA JE ON NESTO RUZNO URADIO
Da ste imalo pametni ne bi se raspravljali ko je predložio šta, koji je ministar obišao, ko je prvi pomogao i sl. Bitno je da se bošnjačke stranke ujedine i izvrše pritisak i na genocidne političare i na OHR i OSCE, jer dok budu šutjeli ovako će nam se konstantno ponavljat, i nametanje srpskoj jezika, i farbanje jaja za bošnjačku djecu, i pravljenje crkava na grobnicama i u bošnjačkim avlijama... Vrijeme je za ujedinjenje oko fundamentalnih stvari, a jedna od tih je i pravo na učenje bosanskog jezika i bosanske historije, jer ova povratnička djeca su budućnost Bosne, jer ako tamo ne bude u skorijoj budućnosti Bošnjaka tamo neće biti ni Bosne.
Gore mi gledat ove nase iz sda nego srbea majke mi muka kad prikaze dzaferovica i sarajlica iako sam bosnjak
Senad Sepic nece ii zaboravlja da su te iste Bosnjake zaboravili i napustili njegovi jarani kojima su puna usta Bosnjaka i zastite interesa Bosnjaka.
Ma nemojte tako, ipak je Bakir vrhunac svog doprinosa pokazao kroz to sto je donirao satore djeci i roditeljima, kao da su dosli na izlet da kampuju na ulicama Sarajeva...
Damir Masic se na sdp.ba hvali kako je on rijesi problem k. polja jer je ugovorio sastanak povratnika sa mutabdzijom. i onda brze bolje brisi to sa stranice, kad se pokazalo da nista nije rijeseno. samo da podsjetim na koji se nacin sdp bori za povratnike.
sejdicu nemoj sestre ti eto nemoj
Ovo si sigurno naucio na seminaru u Fojnici gdje su ti predavali gospon Konakovic i Sepic...a zahvalu za tako ugodno provedeno vrijeme dugujemo Zukic Amiru glavnoj finansiskoj podrsci.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Krajnje je vrijeme da i SDA zasuče rukave i da počne sa radom, najlakše je staviti noge na sto i čekati da plata legne na račun, treba tu platu i zaraditi, bando kriminalna!
nema smisla o ovome vise raspravljati. pomozite ljudima i sutite! bez nacionalizma vise
zalosno je sto SDA ovo koristi za predizbornu kampanju i potpaljivanje medjunacionalne mrznje kako bi oni zavadili pa vladali. pustite ljude da zive na miru
A napaćeni narod od SDA traži da se pozabave cjelokupnom situacijom u državi i da rade posao za koji uredno primaju platu od po nekoliko hiljada maraka za svoj nerad!!!
Kad vidim da se SDA javlja za ovakve stvari, lose mi dodje ... citavo vrijeme govore kako se bore za interese bosnjaka, a jave se i bore (opet samo rijecima, nikad djelom) samo kada krenu u izbornu kampanju ...
P vi ste ih i prodavali 20 godina,gdje ste ih uzimali za ozbiljno samo onda kada su vam bili potrebni njihovi glasovi. Prodali ste citavu Istocnu Bosnu,Istocnu Hercegovinu,Semberiju,Posavinu,pola Krajine itd. Senade Sepicu cobane kako te nije stid da se bavis politikom,pa pogledaj se na sta licis seljacino rumena,revozori Grasa su gospoda za tebe.
Limitiram ti mamu,laprdam o tome da ovakvim papcima nije mjesto u politici,nego na njivi.Mora da si rumenko seljacki ovako kao on ,pa te pogodio komentar.