Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaradite svoje plate nekad! Samo pricate u prazno!
Ja sam od poskupljenja koja su nam zavalili dao i dajem hiljadu maraka godisnje vise nego sto sam davao na iste stvari i potrebe, ocekuju nas jos veca poskupljenja, tako da ce iduce godine svaka biti historijska, mi na ovim prostorima smo poznati historicari, drugo i nemamo
https://indikator.ba/Home/ArtMID/383/ArticleID/5441/Rekordne-zarade-banaka-na-talasu-rasta-kamatnih-stopa. Dobit je uvećana za 137,6 miliona KM ili za 46,6 odsto u odnosu na isti period prošle godine. Je li to INFLACIJA 46,6 %, ili je na sceni BEZOBZIRNA PLJAČKA ???
Ko je gledao mogao je da vidi dosad neviđeno maltretiranje samih zastupnika i gledalaca od strane izvjesnog Mešalića iz DF. Naime,njegovi amamndmani budu prihvaćeni sa oko trideset zastupnika, a on sumnja i traži pojedinačno glasanje i nastaje čitanje stotinjak imena,i tako skoro desetak puta. Realna sumnja može biti kada su podrebna glas,dva ili tri,a ne sumnja a potrebno dvadeset glasova. Zaista vrh bezobrazluka i drskosti.
I ovo je korak naprijed
Ima li vreća za Boakira? Samo pitam?
Ovo je u svakoj zemlji sasvim normalno! Ko je nacitan zna da njemacka ili austrijska vlada nekad zasjeda CAK 24 SATA!!!
Fadilov budzet vidječemo iduće godine
Fadilov budzet rezultat je iskljucivo inflacije, a ne musre ekonomske politike.
A od minimalne plate 1000 KM opet nista Samo mazanje očiju narodu .
Bravo neradnici
Ziogu ja crnkinju u zlatnim helankama bila znas kaka je u austriji prosle dinago iso preko firme na put haha
sve protuzakonito, na silu, protivustavno. trojka sve predaje, zaduzuje se, cak uvodi da delegati nemogu dva puta javljat. sve nesto zuri, po hitnim postupcima, svaki zakon koji donesu ili je u suprotnost sa evropskim zakonima ili ce ga nekad dogradit, ponasaju se kao da ne briga za sutrasnje generacije . pitaju se sto mladi odlaze
Znaci trojkasima i HDZ-u se zurilo, pa su odbacili sve amandmane, te brze bolje pozurili da se vrate servisiranju stada koje ih je izabralo buhahahah
Flosculusu, moriture te saluta! Trojka + hdz+ sbih + ness+ 31 sda-ovac su izglasali budzet! Jado jadni samo glupisti pisete! Pa i velika vecina delegat je glasala za budzet! To su oni iz sda koji su stavili narod na prvo mjesto a ne interese elene causescu i malog u njojzi!
Zanimljivo da je narod budan i ceka ovo usvajanje BUDZETA i odmah jos komentari i reakcije ??? Zanimljivo :-)
Te 7,4 milijarde nisu pare Vlade nego nas građana koji smo davali u državnu kasu kroz PDV, porez na dobit, akcize, porez na prihod, takse, doprinose, parafiskalne namete...tako da očekujem da se vrati nazad kroz normalne plate i penzije. Samo povećanje standarda je pokazatelj boljitka, a sve ostalo šupljiranje. nemojte nas više nasmijavati penzijama od 600 KM dok vi svakog mjeseca na automatu dižete 2500 KM i više.
nametnuti i nesposobni trojkaši , nikad gore Vlade nije bilo, samo lažu, izdaju, prodaju, kleče pred dušmanima BiH, OSTAVKE ODMAH JER NEMATE PODRŠKU NARODA/BIRAČA
poli sendvic i sultan kola za gospodina.
Sinbade glupi! Za budzet ove vlade su glasali svi zastupnici u parlamentu osim 7 od 38 sda delegata! Da li ti je jasno da sebkin mali i u svojo stranci drzi manjinu delegata! Svega 7 kom! Ponavljam protiv budzeta je glasalo 10% delegata! Sinbade iako si nepusmen i primitivan, ipak mislim da znas ovu prostu racunicu 10% protiv je manje od 90% za!!!